B-poikien syyskausi käyntiin

Jaa tämä juttu!

Moninaisten vaiheiden jälkeen Hakan B-juniorit pelaa tämän syyskauden kahdella joukkueella kakkosdivisioonassa. Joukkueet ovat HJS/Haka Yj ja Haka-j. Kun nyt ollaan samassa sarjassa, joukkueiden välistä pelaajaliikennettä ei voi luonnollisesti olla, joten apuna käytetään C15-poikia ja maalivahtiosastolla myös C14-veskaria. Tämä mahdollistaa sen että molempiin joukkueisiin on voitu nimetä tällä hetkellä 17 pelaajaa.

Molempien joukkueiden urakka alkoi 3.8. vierasottelulla, ja molemmilla joukkueilla jäi rutkasti parannettavaa vaikka hyviäkin asioita pelaamisessa oli havaittavissa. HJS/Haka Yj hävisi Kaarinassa KaaPolle 4-1 ja samoin numeroin kävi Haka-j ottamassa takkiinsa Salossa SalPalta. Joukkueiden kokoonpanot olivat aikalailla muuttuneet kevätkierrokselta, ja varsinkin Yj:llä oli toisilleen ”tuntemattomia” pelureita. Toivotaan että molemmat porukat saavat uuden vaihteen silmään jo  ensi viikon kotiavauksissa ja 23.9. pelattava keskinäinen ottelu olisi kärkipään joukkueiden kohtaaminen.

Seuraavat ottelut:

pe 12.8. klo 19:00 HJS/Haka Yj – MuSa, Rauhala

la 13.8. klo 13:00 Haka-j – TPV2, Rauhala