A:n tähtikisan tilanne

Jaa tämä juttu!

A:n SM-sarja on nyt puolessa välissä eli takanaan on yhdeksän ottelua. Näistä viisi peliä ovat olleet kotipelejä. A:n tähtikisan uudistuksen myötä tällä kaudella lasketaan koko kauden ja SM-karsintojen kotipeleistä tähdet yhteen ja palkinto odottaa voittajaa sitten kauden päätteeksi. A:lla on täten takanaan yhdeksän kotiottelua ja tasaista tähtikisaa johtaa Matti Jussila kahdeksalla tähdellä, joka keräsi varsinkin SM-karsinnoissa paljon tähtiä vakuuttavilla otteillaan. Matti on ollut yksi A:n tehokkaimpia pisteiden valossa, mutta myös tehdyt kovasti duunia niin ylös kuin alaspäinkin laidassa, eikä tähtikisan johto ole sen vuoksi mikään yllätys.

Kausi on kuitenkin vasta puolivälissä ja edessä on vielä yhdeksän ottelua, joista neljä on kotipelejä, jotka pelataan Valkeakoskella. Matilla ja monella muulla pelurilla on armeija kesken, joten toivotaan, että he pääsevät peleihin ja ettei se näy heidän otteissaan kuin positiivisessa mielessä.

A:n osalta pelit jatkuvat perjantaina 29.7 klo. 19.00 Apian kentällä FC Espoota vastaan. FC Espoo kaatui keväällä Espoossa lukemin 1-5, joten siitä on hyvä jatkaa. Tällä hetkellä A:n tilanne näyttää hyvältä SM-sarjassa, sillä A pitää sarjan kakkostilaa hallussaan. Joten kaikki Apialle paikalle perjantaina 29.7 klo. 19.00 kannustamaan A-pojat voittoon, jotta syyskierros lähtee hyvin käyntiin ja taistelu SM-mitaleista jatkuu. Tämän jälkeen voi vaikkapa lähteä viettämään iltaa Työväen Musiikkitapahtumaan.

Tähtiä on jaettu tähän mennessä 54 ja ne ovat jakautuneet seuraavasti:

EmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmoji   Matti Jussila
EmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmoji   Eetu Tapanainen
 EmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmoji   Erkka Helminen ja Joonas Immonen
EmojiEmojiEmojiEmoji   Aapo Mäenpää, Akseli Tiensuu, Matias Caven ja Anton Popovitch
EmojiEmojiEmoji   Erturk Sargin ja Jami Kyöstilä
 
EmojiEmoji  Eero-Matti Auvinen
Emoji  Juuso Ylinen, Tuomas Lähdesmäki ja Joona Kari