D13 tytöt 7-2 voittoon !

Jaa tämä juttu!
Haka - Nokia 04 ,2
kuvat Kari Ketonen

Haka- Nokia 04, 3Haka - Nokia 04

 

Haka j. D13 tytöt kohtasivat Lotilan nurmella FC Nokian 04 joukkueen. Heti pelin alusta asti oli kotijoukkue hallitseva osapuoli, maalipaikkoja syntyi. 5 minuuttia ja Olivia Jokinen syötti Anniina Passilan läpi, Anniina sijoitti 1-0. Seuraavasta hyökkäyksestä Nokialaiset tasoittivat, mutta tämän jälkeen peli tilanteet kääntyivät kotijoukkueelle. Aava Palma purjehti läpi ja vie Haka tytöt johtoon.

Seuraavaksi Anniina syötti ja Aava teki taukotilanteeksi 3-1. Heti toisen puoliajan alkuun Janica Andersen syötti ja tällä kertaa oli Anniinan vuoro tehdä. 43 minuuttia ja Anniinan hattutemppu oli valmis. 44 minuutin kohdalla oli Aavan hattutemppu tehty ! Tämän jälkeen teki Nokia toisen maalinsa. Juulian tehdessä Sallan passista oli lopputulos ansaittu 7-2 voitto.

Haka tytöt taistelivat ja peli antoi hyvän mahdollisuuden kokeilla ”uusia” pelipaikkoja usealle pelaajalle. Keskiviikkona pelit jatkuvat ja vastassa Tampereella on TPV.

Pelissä nähtiin Aavan upeita, pitkiä voltti heittoja. Tässä mallia kaikille kuinka pallo saa kyytiä pitkälle !! Tervetuloa paikan päälle nauttimaan viihdyttävästä tyttö futiksesta !