Ei osunut tänään. Ilves Keltainen – FC Haka C14, 2-1.

Huuda Haka!
Huuda Haka!

Ilves ja Kaukajärvi. Ainekset jännitysnäytelmään.

Sehän siitä tulikin, tosin olimme ensimmäisen puoliajan alun hieman purjeessa Ilveksen kovan prässin ansiosta.

Emme saaneet sen vuoksi omaa peliämme alussa rakennettua kunnolla, emmekä päässeet kunnon hyökkäyksiin, saati palloa pidettyä tarvittavaa määrää omillamme.

Silloin kun pääsimme prässin ohi, niin laadukkaita tilanteitakin saatiin luotua aivan maalin edustalla. Eivätkä ne maalitkaan kaukana olleet.

Viimeistely. Se ei tänään napannut. Maalitilanteita olisi ollut ratkaista ottelu.

No, tänään ei vain pomppinut meille.

Ensimmäinen puoliaika meni Ilvekselle 2-0. Jakson loppupuolella pari maalia verkkoon. Periksi emme kuitenkaan antaneet.

Toinen puoliaika vastaavasti meille. Painostimme, raadoimme väkisin ja kovensimme otteita.

Pallo saatiin maaliin aivan jakson lopussa kun Juha Närhi väänsi tilanteen loppuun asti. Loput 3 minuuttia ei kuitenkaan riittänyt tasoitukseen.

Taas kuitenkin opittiin jotain ja joukkueena menemme eteenpäin.

Pää pystyyn ja keskittyminen kohti seuraavaa peliä alkakoon.

Ensi sunnuntaina Tehtaan kentällä klo 12:00, FC Haka – FC Jazz.