D12 Ykkönen HJS/Sininen 1 – Haka/Musta

Jaa tämä juttu!

Ennen ykkösen toista sarjakoitosta päästiin hyvään fiilikseen, kun seurattiin loppuhetket aurinkoisessa säässä liigajoukkueen taidonnäytteitä Pullerin tekonurmella. Hienossa kevätillassa olisi kelvannut ykkösenkin poikien pelata, mutta peli olikin Pullerin hallissa. Ei optimi ratkaisu, mutta sama kenttä oli kuitenkin vastustajallakin.

Pelin alkuseremonia hoidettiin isonmaailman tyyliin, joukkueet jonossa kentälle ja riviin keskiviivalle. Alkukättelyiden jälkeen laitettiin peli käyntiin.

Peli saatiin alkuun hieman varovaisissa ja tunnustelevissa merkeissä, mutta heti alusta lähtien pallo kiersi pelurilta toiselle. Viiden tunnusteluminuutin jälkeen tultiin ylös koko hyökkäys kolmikon voimin. Roope siirsi keskelle Simolle, joka jatkoi nopeasti vasemmalle Alpille. Alpin lapikas puhui ja pallo painui ensimmäisen kerran vastustajan verkkoon.

Tämän jälkeen saatiinkin hetkeksi isompi pykälä silmään ja tehtiin töitä koko porukalla. Vastustajalle annettiin painetta heti ylhäältä saakka. Tästä palkintona lukemat 0-4 jo 13 min. kohdalla. Maalin tekijöinä Simo, Alpi ja Niki. Loppupuoliajan paikat jäi hyödyntämättä ja vastustajalle niitä ei edes tarjottu.

Toisella puoliajalla jatkettiin siitä mihin ensimmäisellä jäätiin. Tiukka prässi ylhäältä saakka ja kun pallo oli hallussa sitä kierrätettiin pelaajalta toiselle ja etsittiin vapaata paikkaa. Vastustajan muutamat lähentelyt hoisi alakerrassa Tuukka ja Joonas kirurgin tarkkuudella. Tuukan jämäkät otteet nostivat reilusti hikeä vastustajan kärjen otsalle. Toisen puoliajan maalinteon aloitti jälleen Alpi hienolla suorituksella. 10 min oli Simon vuoro viimeistellä illan toinen osuma. Kun vielä Niki osui toistamiseen ja Roope kertaalleen oli numerot jo 0-8. Ja vielä ihan oikeutetusti.

Veeti oli maalissa melkolailla työttömänä, mutta ohjasi peliä kuuluvasti ja nappasi lopussa vielä kopin vastustajan viimeisestä yrityksestä rikkoa kuparinen.

Selkeä voitto oli koko joukkueen pelaamisen ansiota. Hyökättiin ja puolustettiin joukkueena. Ei ole talvea turhaan treenattu.

tjo