D-tytöt avasivat piirinsarja pelinsä, D13 tasurilla ja D12 voitolla

Jaa tämä juttu!
26.4. HAKA D13 – FC Nokia 03 (0-0), Piiri Liiga

Hakan D13 tytöt avasivat kautensa maalittomalla tasapelillä Fc Nokiaa vastaan. Ottelu pelattiin todella rankassa vesisateessa tehtiksellä.
Molemmista joukkueista näkyi avauspelille tyypillinen hermostuneisuus. Joukkueilla oli omat maalintekopaikkansa, mutta tolppaa lähemmäksi (FC Nokia) ei palloa tällä kertaa saatu. Hakasta Olivia Jokinen sekä Anniina Passila pääsivät kokeilemaan tykkiään, mutta vedot viuhuivat niukasti yli maalin. Hakan puolustus raatoi hienosti, eikä avopaikkoja vastustajalle tarjoutunut. Muutamat vaaralliset vedot torjui eleettömän varmasti maalivahti Hanna Ketonen.
Hyvä avaus tytöiltä. Pienellä lisämaltilla ja tarkkuudella on lupa odottaa erinomaista kautta Hakan tytöille!!!

 

25.4. HAKA D 12 – LEKI (3-2), Piirinsarja/Ykkönen

Hakan nuoremmat aloittivat kautensa voitokkaasti aurinkoisella, mutta viileällä tehtaan kentällä. Tasaisen ja tiukan vastuksen antoi Leki-Futis Lempäälästä. Hakan tyttöjen taisteluilme oli erittäin positiivinen ja he tarjosivat yleisölle myös useita upeita syöttökuvioita. Kotijoukkueen maalinteossa onnistuivat tällä kertaa Maija Tappura, Aada Seppänen sekä Pinja Karisalmi. Hyvin taistelleen puolustuksen viimeisenä lukkona toimi Jasmin Santala, joka maalivahtina teki tukun huippu pelastuksia.
Hyvä tytöt!! Näin pitää kausi polkaista käyntiin!!