D tytöillä onnistunut turnaus ! D12 turnaus voittoon ja D13 kolmanneksi !

Hisilicon K3

Saharassa pelattiin 10 joukkueen voimin tyttö turnaus. D13 sarjassa oli 5 joukkuetta, kuten myös D12 sarjassa.

Pelit olivat tasaisia ja kentällä nähtiin mallikkaita suorituksia. Eikä edes viileä ilma latistanut tyttö futiksessa olevaa innokkuutta.

Haka j. D13 joukkue avasi pelinsä voitolla 2-0 , vastassa oli HJS Hämeenlinnasta. Maalintekijöinä oli Juulia, Sallan syötöstä sekä Anniina Ellan passista. Seuraavaksi vastaan tuli tuli Nopy, joka viimeisteli Haka tyttöjä paremmin voittaen pelin 4-1. Hakan maalista vastasi kulmasta puskulla Aava, loistavan syötön tähän antoi Juulia. Hakan ja Ylöjärven Ilveksen taistelu oli tasaista, alussa tullut Ylöjärven maali ratkaisi pelin, 0-1. Viimeiseksi vastaan tuli Parolan Visa, joka kärsi useasta sairastapauksesta. Hakan pelaajat olivat liikkuvalla jalalla liikenteessä ja viimeistelyn onnistuessa Haka voitti pelin 6-0. Maalareina onnistui Anniina kolmesti sekä Aava, Iiris, Ella kertaalleen. Syöttöjä maaleihin antoi Juulia kolmesti. Pelit olivat tiukkoja tasiteluita ja hyvää ”kenraalia” alkavaa kautta silmalla pitäen !

D13

1)NoPy  2) YIlves  3) Haka j.  4) HJS 5) ParVi

D12 sarjassa Haka j. tytöt aloittivat tiiviillä puolustus pelillä ja tuloksekkailla hyökkäys sommitelmilla, vastassa oli FC Kangasala joka kaatui 4-1. Maijan onnistuessa kolmesti ja yhden maalin viimeisteli Aada, Maijan tarjoilusta. HJS astui seuraavaksi vastaan ja iloinen peli takasi Hakan tytöille 3-0 voiton, Elsan ja Maijan maalatessa sekä upean kuljetuksen päätteeksi Fannin tekemällä maalilla.Kolmanteen peliin vastaan saaapui FC Nokia. Tiukan taistelun nokia käänsi itsellensä 3-0 lukemin. Viimeiseen peliin jäi sopiva jännitys. turnaus voitosta taistelivat FC Nokia sekä Hakan tytöt. Haka sai vastaansa LeKin, 11 minuutin kohdalla linkosi sivuraja heitosta joukkueen heitto ”spelialisti” Iida, Aadan vapaaksi ja näin Haka siirtyi johtoon. 7 min ennen loppua LeKin läpiajosta peli tuli tasalukemiin. Vieressä pelattava peli Kangasala vs Nokia oli tasan eli voittoa Haka tytöt tarvitsivat turnausvoittoon! Loppuhetkillä Haka siirtyi hyökkäävämpään asetelmaan ja minuutti ennen päätös vihellystä ”tasku raketti” Elsa nosti tunnelman kattoon ,2-1. Näin peli päättyi Hakan voittoon, viereistä peliä oli 2 minuuttia jäljellä ja jännitys oli käsin kosketeltavissa. Vihellyksen kuulleessan (1-1) oli Haka tytöillä riemu katossa, turnaus voitto tuli hyvillä peli esityksillä. Toinen turnaus ja molemmista voitot, upeaa !

D12

1. Haka j.   2) FC Nokia  3) LeKi  4) FC Kangasala 5) HJS

Tsemppareina turnauksessa palkittiin :

D13: HJS/ Mia Sarja , NoPy/ Noora Kantanen , ParVi/ Maija Kortelainen, Haka j./ Juulia Ruutana, YIlves/Vilma Jalonen

D12: HJS/Selina Alaleppilampi, FC Nokia/ Minna Vihavainen , Haka j/ Fanni Männistö , FC Kangasala/ Tia Leppänen , LeKi/ Heta Ratia.

Turnaus onnistui erinomaisesti innokkaiden talkoilijoiden ansiosta,yleisöä oli hyvin ja kioskista löydettiin hyvin makkarat, pullat, sämpylät, kahvit ym.