A-pojilla tulokseton Oulun reissu

Jaa tämä juttu!

FC Haka/HJS:n A-pojat tekivät yliyön pelireissun Ouluun kohdatakseen sunnuntaina 14.2. varasijalta karsintoihin nousseen AC Oulun. Jalat ja mieli taisivat puutua bussimatkasta ja majoituksesta, koska peli ei lähtenyt kulkemaan totutulla tavalla missään vaiheessa. Tuloksena oli 1-0 tappio nuorelle ja motivoituneelle kotijoukkueelle.

Mahdollisuuksia toki oli. Ensimmäinen niistä oli jo 6. minuutilla valkopaidoille myönnetty rankkari, jonka Eric Bullock epäonnekseen veti molarin käsien ulottuville. Matti Jussila pääsi kerran läpiajoon, mutta pallo karkasi kovasta kosketuksesta ratkaisevalla hetkellä.

Muutama muukin kohtuullinen tilanne saatiin luotua, mutta päättäväisyyttä ratkaisuun puuttui. Muutoinkin peli oli tahmeaa: hosumista, pallonmenetyksiä ja heikkoja syöttöjä oli tarpeettoman paljon. Näytti siltä, että kukaan pelaajista ei päässyt omalle normaalille suoritustasolleen.

AC Oulu pääsi rokottamaan 70 peliminuutilla. Heikko pallonpurku omalla puolustusalueella päästi vastustajan avoimeen maalipaikkaan, ja se kostautui. Kirivaihdetta ei saatu kunnolla enää päälle, ja näin jouduttiin palaamaan tyhjin käsin.

Otteluita on vielä jäljellä, ja sarjssa pelatan vielä paljon ristiin. Asennetta ja huolellisuutta lisää, niin tavoitteeseen pääsy ei ole mahdottomuus.

FC Haka/HJS AC Oulu-ottelussa

Joonas Immonen, Jami Kyöstilä,  Juuso Ylinen, Eero-Matti Auvinen,  Akseli Tiensuu (Aku Piispanen 66 min.), Joona Kari, Sargin Ertürk, (Leevi Lundell 58 min.), Matti Jussila, Eric Bullock, Timo Viljanen (Dani Molin 81 min.).

Maalit/syötöt:
77 min. Santeri Kokko 1-0

Haka/HJS varoitukset:

43 min. Akseli Tiensuu
60 min. Juuso Ylinen
84 min. Joona Kari

Ottelupöytäkirja: http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&494010&ASMK