EPTK hakee kehityspäällikköä

Jaa tämä juttu!

EPTK on kahdeksan jalkapalloseuran muodostama yhteisö, joka pyrkii kehittämään junioritoimintaa omalla toimialueellansa. Yhteisöömme kuuluvat FC Haka juniorit, Valkeakosken Nappulaliiga, LeKi-Futis Lempäälän Palloseura, Sääksjärven Loiske, Toijalan Pallo-49, Viialan Peli-Veikot, Urjalan Palloseura ja Vesilahden Visa.

EPTK hakee kehityspäällikköä toimimaan seurojen kehittämisen veturina.

Odotamme Sinulta kykyä ja vahvaa motivaatiota kehittää Etelä-Pirkanmaan seurojen poika- ja tyttöjunioreita.
Edellytämme hyvää yhteistyökykyä toimia eri seuratoimijoiden kanssa. Hallitset tiimityön ja saat toiminnallasi ihmiset ympärilläsi innostumaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Liikut kentällä ja osaat rakentaa yhteistyöverkostoja seuroihin ja eri sidosryhmiin.

Kehityspäällikkö on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa seurojen valmentajien sisäisistä ja ulkoista koulutusta. Hän seuraa, ohjaa, auttaa kehittämään seuroissamme lasten ja nuorten toimintaa. Kehityspäällikkö luo taitokoulu- ja aamuvalmennustoimintaa. Myös päiväkoti- ja alakoulutapahtumien järjestäminen alueellasi kuuluu toimenkuvaan.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii Sinulta valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen.
Edellytämme Sinulta vähintään Uefan B- tutkintoa tai vastaavaa liikunta-alan tutkintoa. Sinulla on oltava kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta.

Raportoit säännöllisesti seurojen puheenjohtajien johtoryhmälle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mikko Hatakka, puh. 0400 993 954 (klo 9:00 – 17:00) ja Tommi Hytönen puh. 050 4001312 (klo 17.00 jälkeen).

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa viimeistään 31.01.2016 osoitteeseen:

Mikko Hatakka
FC Haka juniorit ry.

Seurahuoneenkatu 12-14
37600 Valkeakoski
Puh: +358 400 993954
mikko.hatakka@fchakajuniorit.fi