A-poikien harjoitusmatsit käyntiin

Jaa tämä juttu!

Haka-j/HJS:n A-pojat pelasivat alkavan kauden ensimmäisen harjoitusottelun Tehtaan kentällä lauantaina 5.12. JJK:ta vastaan. Tarkoitus oli hakea tuntumaa pelaamiseen ja uusiin pelikavereihin. Loppunumeroiksi kirjattiin kotijoukkueen voitto 3-1. JJK piti palloa ehkä hivenen verran enemmän, mutta valkopaidoilta maalinteko sujui tehokkaammin. Kaikki Haka/HJS:n maalit iski kärjessä pelannut HJS:n kasvatti Kosti Kyläinpää.

Yhteisjoukkue on täydentynyt viime vuodesta muutamalla Hakan -98 -ikäluokan pelaajalla sekä hämeenlinnalaisella tulokkaalla. Lisäksi vahvistusta on saatu TPV:sta (Joona Kari) ja LeKi:stä (Anton Asikainen). SM-karsinnat alkavat Tammikuun lopulla, ja sitä ennen nähdään vielä todennäköisesti muutama harjoitusottelu.

Haka/HJS JJK-ottelussa:

Joonas Immonen, Jussi Tuominen (Eeli Jokinen 46 min.), Juuso Ylinen, Joona Kari, Aku Piispanen, Matti Jussila (Santeri Korpela 46 min.), Niko Äkräs, Sargin Ertürk, Timo Viljanen (Dani Molin 46 min.) , Akseli Tiensuu (Timo Viljanen 65 min.), Kosti Kyläinpää (Matti Jussila 78 min.) Varamaalivahti: Anton Asikainen.

22 min. 1-0 Kosti Kyläinpää (Matti Jussila)
37 min. 1-1
42 min. 2-1 Kosti Kyläinpää (Jussi Tuominen)
76 min. 3-1 Kosti Kyläinpää (Aku Piispanen)