A-poikien SM-karsintojen aikataulut viittä vaille valmiina

Jaa tämä juttu!

FC Haka-j/HJS:n yhteisjoukkue osallistuu tulevalla kaudella jälleen karsintoihin, jossa palkkana on paikka SM-sarjassa. Tammikuun lopulla alkavissa A-ikäisten karsinnoissa on kaksi lohkoa, ja Haka-j/HJS pelaa pohjoislohkossa. Vastassa ovat viime kaudelta SM-sarjasta tutut FC Jazz, KuPS ja JJK, ja ykkösestä ponnistavat mm. Ilves ja TPV. Myöhemmin ratkeaa, kuinka kauas pohjoiseen pelireissu 13.2. suuntautuu, kun ykkösen nousijasta vielä karsitaan. Myös kotiotteluiden pelikentät vahvistetaan vuodenvaihteen tienoilla.

Alustava ottelurunko näyttää tällaiselta:

30.1. Haka-j/HJS – JJK
6.2.   FC Jazz –  Haka-j/HJS
13.2.  (P-kars.v) – Haka-j/HJS
20.2. Haka-j/HJS -KuPS
27.2. KJP/Yj – Haka-j/HJS
5.3.    Haka-j/HJS – VPSj.
12.3.  TPV – Haka-j/HJS
19.3.  MP – Haka-j/HJS
2.4.    Haka-j/HJS – Ilves