HyPS voitti Waltikka-turnauksen

Jaa tämä juttu!
S__71811
Palkinnot odottavat.

Viikonloppuna Tehtaan kentällä koettiin tyttöjalkapallon juhlaa, kun D-tyttöjen Waltikka-turnaus pelattiin aurinkoisessa säässä Suomen kauneimmalla stadionilla. Joukkueita mukana oli kuusi: EPTK (Etelä-Pirkanmaa), Tepa Sporting (Kristiinankaupunki), HyPS (Hyvinkää), ParVi (Parola), KaaPo (Kaarina) ja Haka juniorit.

Lohkotaulukot ja maalintekijät
Otteluohjelma

Turnauksesta tulikin varsin maalirikas, otteluissa nähtiin peräti 120 maalia! Hanakin maalintekijä oli Haka junioreiden Anniina Passila, joka 13 osuman lisäksi vie kotiinsa Kuningas Litmasen uuden kirjan Litmanen 10. HyPs:n Vivi Vuorio osui turnauksessa 8 kertaa, 7 maaliin ylsivät Minea Rytkönen (HyPS), Emilia Poikolainen (HyPS), Ida Juntunen (HyPS), Laura Oinonen (HyPS) sekä Helmi Pälä (ParVi).

S__F1811_2
Finaalijoukkueet

Alkusarjassa jokainen joukkue pelasi kerran toisiaan vastaan ja lopulta sunnuntain päättivät mitaliottelut. Koko turnauksen ajan vakuuttavia otteita esittänyt HyPS voitti loppuottelussa KaaPon luvuin 10-0 ja voitti näin turnauksen! KaaPo saavutti hienosti hopeasijan, onnittelut molemmille finalisteille!

S__71811_2
Pronssiottelun taistelijat.

Pronssiottelussa Haka juniorit voittivat EPTKn 4-0 ja näin pronssimitalit jäivät emäntäseuralle. Viidenneksi sijoittui Parolan Visa ja kuudenneksi Tepa Sporting Kristiinankaupungista!

Haka juniorit kiittää kaikkia osallistujia onnistuneesta turnauksesta ja toivottaa joukkueet tervetulleiksi ensi vuonnakin!

Tsempparipelaajat:
Tepa Sporting: Ella Kunnaspuro
ParVi: Ella Simola
EPTK: Janika Saarinen
Haka juniorit: Anniina Passila
KaaPo: koko joukkue
HyPS: Minea Rytkönen.