TET- harjoittelija Ville Karirinne

Jaa tämä juttu!

Minä olen Karirinteen Ville, 9. luokkalainen ja tämän viikon TET-harjoittelussa FC Haka juniorit ry:n toimistolla. Olen siis 15-vuotias toijalalainen, ja pelaan jalkapalloa virallisesti Hakan B-junnuissa maalivahtina. Auttelen myös välillä omanikäisissäni C-15 pojissa.

Tarkoitukseni on pyrkiä jalkapallon osalta mahdollisimman korkealle asti. Katsotaan, mihin asti tie Hakassa vie.

Minulla ei ole oikein ennakko-odotuksia kuluvalle TET-jaksolle. Toivon vain, että saan mahdollisimman kattavan kokonaiskuvan Haka junioreiden toiminnasta, ja pääsen yhä enemmän perille siitä, kuinka koko systeemi, johon itsekin olen kuulunut jo useamman
vuoden, pyörii.

 

ps! Ville on pelannut syksyn B-poikien sarjassa viisi nollapeliä! Hieno suoritus.

 

DSC_0211_1_1_500px