D-tytöillä piirinsarjassa kaksi tiukkaa 0-0 taistelua !

Jaa tämä juttu!

Haka j. D-tytöt matkasivat  Su 6.9 Tampereelle TPV:n vieraaksi. Peli käytiin tiukan taistelun merkeissä. Haka tytöt saivat pallon ylärimaan sekä tolppaan, mutta maaliin pallo ei mennyt. Maalissa Hanna hoiti pelin mallikkaasti ja pelissä päädyttiin maalittomaan o-o tulokseen. Haka tsempparina palkittiin, peliuransa juuri aloittanut Aava Palma, joka taisteli malliikkaasti hyökkäyksessä.IMG_0039

IMG_0028

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiistaina 8.9 tuli Saharaan vastaan HJS, Hämeenlinnasta. Pelin alkuminuuteilla kävi pallo Haka tyttöjen ylärimassa, mutta sen lähemmäksi ei vastustaja Hakan maalia päässyt. Haka tytöillä oli tiukka puolustus ja hyvin ylöspäin taisteleva keskikenttä sekä hyökkäys. Hyvin löysivät tytöt pisto palloillensa kohteet ja lähellä oli niistä onnistuminenkin. Anniina, Aava, Jutta sekä Neea olivat lähimpänä läpiajoissaan. Jennan viuhuva tykki ylärimaan oli erittäin lähellä tuoda Hakalle 3 pistettä.  Mutta kun molempien maalivahdit pitivät maalinsa puhtaina niin päädyttiin 0-0 tulokseen, joka oli jo toinen Haka tytöille peräkkäin. Pelissä Haka tsempparina palkittiin puolustuksessa hyvin uurastanut Janica.

 

IMG_0145