Alueliigaa FC Haka D13 Musta – MIFK : 4-1

Jaa tämä juttu!

Jälleen kokoonnuttiin Saharaan. Tiedossa oli, että tänään olisi tulossa tiukka peli. Vastaan asettuisi keväällä kohdattu IFK Mariehamn, jonka kanssa veivasimme 0-0 tuloksen Ahvenanmaalla.

Huuda Haka! HAKA!
Huuda Haka! HAKA!

Edellisistä otteluista hyvässä iskussa olleet Mustat aloittivat pelin hermostuneesti. Emme oikein saaneet omaa peliämme kulkemaan. Ehkä tämä meni alkujännityksen piikkiin, mutta ei vain avautunut heti alussa.

Lisäksi MIFK pääsi tuikkaamaan tolpan kautta ajassa 4”. Harmittava alku, mutta pallo keskelle vain ja uudella tarmolla eteenpäin.

Tilanteita alkoi kehittymään kumpaankin päähän kenttää MIFK liikkui hyvin ja sai pallon myös muutaman kerran kuudentoista sisään vaarallisesti.

Tasainen vääntö jatkui ensimmäisen maalin jälkeen 15 min verran, Hakan pelin kuitenkin hieman vapautuessa enemmän. Ehkä syynä olikin vierailijan tekemä maali ja siitä tullut sisuuntuminen.

Tilanteita alkoi kehittymään enemmän MIFK:n päätyyn kuin Hakan päätyyn. Oli millä huonoakin tuuria jälleen kerran pallojen viuhuessa hieman ohi ja tolppaankin.

Sitten tuli vapauttava maali. Juha Närhi teki Jeremias Partasen syötöstä 1-1. Tämä vapautti Hakan.

Puoliajalle tilanteessa 1-1.

Toinen puoliaika käyntiin ja Wili Valtonen kentälle. 20 sekuntia ja pallo MIFK:n maalissa ajassa 36” Syötön tarjoili Timi Kivikko. Hieno esitys kummaltakin.

Peliä jatkettiin taas hieman hermostuneesti, mutta ei meillä hätää ollut. Palloa pidettiin MIFK:n puoliskolla. Jos vastustaja pääsi hätyyttelemään puolustustamme, niin ei hätää ja Antti Paasi maalissa hoiti loput.

50” Wili Valtonen (Seeti Salonen) 3-1 ja

54” Seeti Salonen (Wili Valtonen) 4-1.

Meidän peli. Loppu kosmetiikkaa.

Kiitos MIFK:lle kuitenkin reilusta ja tiukasta vastuksesta.

Maalit: mainittu yllä.

Parhaat pelaajat: Koko joukkue. Wili Valtonen 2+1, toinen maaleista ottelun voittomaali. Seeti Salonen 1+1. Hieno peli myös Seetiltä.

Kiitokset koko porukalle, taustoille ja talkoissa olleille vanhemmille. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.