Kesätyöntekijänä Antti Kekkonen

Jaa tämä juttu!

Tänään FC Haka junioreiden toimistolla on aloittanut kesätyöntekijä Antti Kekkonen. Kekkonen toimii FC Haka junioreiden toiminnanjohtajan Mikko Hatakan sijaisena.

FC Haka juniorit ovat mukana Osuuspankin hienossa kampanjassa ”Kesäduuni Osuuspankin piikkiin,” joka osaltaan mahdollistaa kesätyöntekijän palkkaamisen. Kekkonen on innoissaan tulevista viikoista FC Haka junioreilla:
– Tämä on hieno tilaisuus tutustua tarkemmin FC Haka junioreiden toimintaan, oppia uutta junioritoiminnasta ja tuoda uusia ideoita mukanani.
Myös Hatakka on tyytyväinen kesätyöntekijän valintaan ja voi näin ollen voi jäädä rauhallisin mielin kesälomalle:
– Kekkonen on luotettava nuori mies ja tulee varmasti hoitamaan tehtävänsä huolellisesti ja tarkasti.

Hiljattain 18 vuotta täyttänyt Kekkonen on koko ikänsä asunut Valkeakoskella ja on käynyt läpi valkeakoskelaisen futiskoulun viisivuotiaasta saakka. Tällä hetkellä Kekkonen pelaa FC Haka-j/Hjs yj:ssä eli A-junioreissa, mutta on loppukauden sivussa polvioperaation jäljiltä.
– Uusi eturistiside on nyt polvessa ja kuntoutus on päässyt vauhtiin alkuvaikeuksien jälkeen. Kuitenkin paluu pelikentille tapahtuu vasta joulu-tammikuussa, Kekkonen kertoo.
– Eli nythän sinulla on aikaa hoitaa työt vieläkin paremmin eikä ole niin kiire treeneihinkään, Hatakka vinkkaa.

Tulevat viikot siis kuluvat FC Haka junioreiden toimistolla erilaisten työtehtävien parissa ja mielenkiintoisia projekteja suunnitellessa sekä toteutuksia laatiessa.
– Mahdollisuudet ovat vaikka mihin, tärkeintä on vain ryhtyä tuumasta toimeen ja toteuttaa oikeanlaiset ideat, Kekkonen päättää.