C14 YJ2 JATKAA SYKSYLLÄ EDELLEEN PIIRILIIGASSA

Jaa tämä juttu!
FC Haka j YJ2 – NoPS
FC Haka j YJ2 – NoPS

FC Haka j. C14 YJ2 jatkaa syyskierroksella pelejään edelleen Piiriliigassa, koska se hävisi Tehtiksellä 2.7. pelatun yksiosaisen Alueliigan nousukarsintaottelun Nokian Palloseuralle lukemin 1-3.

NoPS siirtyi ottelun alussa komealla kaukolaukauksella 0-1 johtoon, mutta Haka pääsi kuittaamaan tilanteen nopeasti tasoihin Juliuksen seuratessa hyvin NoPS:n maalivahdin epäonnistuneen avauksen. NoPS ei tasoituksesta kuitenkaan hätkähtänyt vaan jatkoi painostustustaan ja pääsi tekemään viidentoista minuutin pelin jälkeen tilanteeksi 1-2. Ensimmäisellä jaksolla ei enempää maaleja nähty, joten tauolle mentiin NoPS:n yhden maalin johdossa.

FC Haka j YJ2 – NoPS
FC Haka j YJ2 – NoPS

Toisella jaksolla Haka yritti pienellä riskilläkin tasoittaa pelin ja saikin luoduksi muutamia hyviä tilanteita, mutta tärkein eli maali jäi tekemättä. Ja vanha totuushan on että jos et omista paikoista tee niin kaveri yleensä tekee. Näin kävi tälläkin kertaa ja NoPS viimeisteli toisen jakson puolivälissä loppulukemiksi 1-3. Näin NoPS pääsi ottelun loputtua juhlimaan ansaittua nousuaan Alueliigaan.

FC HAKA j YJ2 kokoonpano: Riku (12), Luke (5), Atte (3), Petro (6), Sampo (7), Teemu (8), Miikka (13), Julius (20), Elias (22), Eemeli (23), Ruslan (25), Santtu (28), Tuukka (30), Petrus (38), Elmer (39) ja Niilo (44)

FC Haka j YJ2 – NoPS:

6’:           0-1

9’:           1-1                 20 ( – )

15’:         1-2

52’:        1-3