EPTK -06 voittoon ViiPV:n junnupäivän turnauksessa

Jaa tämä juttu!

EPTK 06 viiala 130615

EPTK -06 pelasi lauantaina 13.6. Viialan huippukuntoisella nurmella ViiPV:n junnupäivän turnauksessa E10 sarjassa kauden toisen turnauksensa. Tällä kertaa ei enää ujosteltu 7v7 peliä ja omia pelikavereita, kuten talven debyytissä Raumalla. Marraskuusta asti yhdessä harjoitellut ryhmä on pikkuhiljaa tutustunut toisiinsa ja peli peliltä parannettiin. Ensimmäisessä alkulohkon ottelussa kaatui TP-49 2-3 ja toisessa ottelussa Leki-Futis 3-1. Finaali oli EPTK:n näytöstä ja Leki-Futiksen toinen joukkue kaatui murskaluvuin 9-0. Finaalissa Roni ”Rontti” Rautio ja Aaron Nagy 4 maalia mieheen. Ryhmä onnistui kauttaaltaan ja tästä on hyvä jatkaa harjoittelua. Turnauksen tsempparina palkittiin maalivahti Justus Lamminen.

Joukkueessa pelasivat VaNL:sta Jesse ja Roni Siitonen, Akseli Lehtomäki, Valtteri Salminen, Roni Rautio, Justus Lamminen ja Aaron Nagy, Leki-Futiksesta Olavi Pennanen, Taavi Seppälä ja Tomas Kojola sekä ViiPV:stä Jesse Numminen.