D13 Valkoinen palasi voittojen tielle 6-0 lukemin TPV:n kustannuksella.

Keli oli tiistai-iltana ihanteellinen pelata jalkapalloa Saharassa.

D13 Valkoinen sai vieraita Tampereelta kun TPV Vihreä tuli vastaan Piiriliigan ottelussa.

Pelin alku oli TPV:n näytöstä ja osoitus heidän vaarallisuudestaan. Palloa vietiin vääjäämättä hienolla syöttöpelillä kohti Kalle Kohosen vartioimaa Haka-maalia. Kalle ja puolustus kuitenkin kestivät hienosti.

Herätyksen jälkeen peli tasaantui ja Haka alkoi saada otetta pelistä. Pallo alkoi liikkumaan, samoin miehet. Peli kääntyikin kohti TPV:n maalia ja tilanteita alkoi muodostumaan. Oliko sitten taustalla katsomon hurja ”Rouhii”-kannustus vai muuten vain jalkojen aukeaminen, niin peli alkoi kääntymään Hakalle.

Ajassa 11” Veeti Jokio antoi oikeassa laidassa pitkän pystysyötön kohti hieman taukoa pitänyttä Aapo Skaffaria. Pallo haltuun päätyrajalta, muutama riplaus, pallo ja mies kohti maalia ja mono heilahti. Siellä soi. On se edelleen pelimies tuo Aapo.

TPV:lle tuli seuraavaksi pari harmittavaa virhettä joista Haka pisti lähietäisyydeltä pallot maaliin ajassa 23″ ja 25″.

Wiljam Valtonen lisäsi johtoa ajassa 28″ 4-0:aan Tuomas Pynnösen syötöstä jonka jälkeen pian puoliajalle.

Toinen puoliaika alkoi siitä mihin edellinen jäi. Palloa TPV:n päätyyn jatkuvalla rynnistyksellä.

Ajassa 50″ Mikko Laakso Vesa Tuomen syötöstä ja 56″ Topias Listo Wilin syötöstä loppulukemat 6-0.

Meidän peli.

Kiitokset TPV Vihreille hyvästä ja reilusta pelistä sekä yrittämisestä loppuun asti.

Mainittakoon muutama pelaaja (pelimies):

Sasha Hiltunen, keskikentän hidalgo, 3 tähteä.

Aapo Skaffari, avausmaalin tekijä, armoton rouhija, 2 tähteä.

Veeti Jokio, kaveri veti hymyssä suin oikealta laidalta vastustajia nippuun, lisäksi maali ja maalisyöttö. 1 tähti.

Maalissa Kalle ja Vikke pitivät kummatkin nollan, joten hyvä ja perusvarma suoritus heiltä.

Tämä on kuitenkin joukkuepeliä, joten koko joukkueen voitto. Hyvä pojat! Kohti seuraavaa peliä samalla asenteella.

Päivän erikoisuus: valmentajalla oli varvassandaalit pelikentällä jalassa.. Ja näin..