D13 Mustat kaatoivat NoPS Mustat maalein 5-0 Alueliigan pelissä Saharassa.

Jaa tämä juttu!

Eilinen ilta Saharan tekonurmella muistutti siitä, miksi koko pitkä talvi on kannattanut harjoitella kesää varten.

D13 Mustat kaatoivat NoPS Mustat hienon esityksen jälkeen maalein 5-0.

Ottelun alku oli tasaista vääntöä Hakan ollessa kuitenkin hieman niskan päällä. Peli siirtyi kuitenkin vääjäämättömästi kohti NoPS:in maalia Hakan poikien hienon painostuksen ansiosta. Pallo liikkui puolelta toiselle ja syötöt napsuivat jalkoihin. Upeaa katseltavaa!

Ajassa 14” Seeti Salonen antoi hienon ja korkean keskityksen kohti NoPS-maalin takanurkkaa, jossa odotti Topias Listo. Jalka väliin ja pallo varmasti maaliin. Yksi kauden komeimmista maaleista. 1-0 Hakalle.

Kauaa ei tarvinnut katsomossa ja penkillä odotella kun pallo oli jälleen maalissa Wilin ja Sashan esityöstä. Kukas muukaan siellä taas huseeraamassa kuin Topias Listo. On se pelimies tuo Topias. Aika 17” ja 2-0 Hakalle.

Peli laitettiin nippuun ajassa 31” Wilin toimesta. Keskikentän ehdoton kunkku, Timi Kivikko, antoi namupassin Wilille ja pallo voimalla maaliin. 3-0 Hakalle joka oli myös taukotulos.

Toinen puoliaika täysin Hakan hallussa. Ajassa 54” Jerkku iski Seetin syötöstä ja ajassa 60” Wili uudelleen Juhan syötöstä.

Maalissa Kalle Kohonen torjui varmasti nokialaisten yritykset hienoilla vastaantuloillaan ja torjunnoillaan ja avasi peliä noiden jälkeen todella hyvin. Hyvä Kalle! Perusvarmaa peliä ja hienoa torjuntatyötä mikä takasi joukkueelle heti mahdollisuuden nopeisiin vastaiskuihin. Lisäksi nollapeli on aina hyvä suoritus.

Loppuvihellys ja kättelyt. Meidän peli! Hyvät pojat.

Kuten jo alussa mainitsin, niin pallo liikkui eilen pelaajalta toiselle ja syötöt napsuivat jalkoihin. Kuviot olivat hienoja ja nokialaisten puolustuslinja avautui sen seurauksena.

Mieheen mentiin kovaa, mutta reilusti. Puolustus pelasi varmasti ja puhe kuului kentällä. Juuri näin, pojat. Ilo katsella tuollaista peliä.

Muutama taistelija mainitakseni:

Keskikentän työmyyrä Timi Kivikko, pallot varmasti maaliin toimittanut Topias Listo, palloja hienosti keskitellyt Seeti Salonen, 2 maalia pamauttanut Wili Valtonen ja nollapelin pelannut Kalle Kohonen.

Lisäksi kovaa työtä tehneet Sasha Hiltunen, Juha Närhi, Jeremias Partanen ja Eemil Sillanpää.

Sekä puolustuksen kulmakivet, Akseli Korhonen, Eetu Leiri ja Tuomas Pynnönen.

Unohtamatta tietenkään nokialaisten puolustuksen kauhuja, Mikko Laaksoa ja Antti Paasia.

Joukkuepeli, joukkueen voitto ja joukkueelle kehut taustoja unohtamatta!