A-pojat ansaittuun voittoon Tehtiksellä

Jaa tämä juttu!

Inter avaus

A-pojat  pelasivat tiistaina 9.6. jälleen tasokasta jalkapalloa. Tällä kertaa saatiin hallinnan lisäksi myös pisteet kotiin 2-0 voitolla Turun Interistä.

Ensimmäiset minuutit palloteltiin tasaisesti, ja Inter järjesteli kulmapotkustaan ottelun ensimmäisen maalipaikan. Joonas Immonen nappasi puskun kuitenkin näppeihinsä. Peli kääntyi pikku hiljaa kotijoukkueen kontrolliin. Muoto säilyi, palloa kierrätettiin maltilla ja hyökkäyksissä oli yllätyksellisyyttä. Interin maalivahti joutui muutaman kerran venymään, kun Timo Viljanen, Matti Jussila ja Akseli Tiensuu pääsivät laukomaan hyökkäyksistään. Myös Ege Auvinen koetteli veskarin refleksejä vaparillaan.

Toinen puoliaika sujui sitten miltei kokonaan valkopaitojen hoiteissa. Vartin pelin ja muutamien hyvien hyökkäysten jälkeen maalihanat aukesivat. Matti Jussila eteni oikealta ja sai läpi matalan syöttönsä vartioimatta jääneelle Eric Bullockille, joka siirsi luukun edestä pallon maaliin.

Eki sai maalista vielä lisävirtaa. Tulosta syntyi jälleen noin vartin päästä, kun hän teki vahvan esityön ja syötti boxiin Leevi Lundellille. Leevi viimeisteli viileästi  sijoituksellaan takanurkkaan.

Loppuaikana palloralli Interin kenttäpuoliskolla jatkui, mutta lisäosumia ei enää nähty. Vaihdoistakin saatiin lisää potkua, eivätkä turkulaiset pystyneet paineen alla enää vastahyökkäyksiinkään.

Ottelussa joukkueen tasapaino oli erinomainen. Keskikentän katkoessa suuren osan hyökkäyksistä puolustuspäässä ei ollut suurta painetta. Jami Kyöstilä, Ege Auvinen, Matias Caven ja Vilppu Leinonen hoitelivat alakerran eleettömän varmasti. Hyökkäyskalustolla oli mahdollisuudet muutamaan lisäosumaan, mutta kaksi maaliakin oli tarpeeksi.  Kotijoukkueen hallinnasta kertoo myös maalipaikkojen jakautuminen numeroin 15-3.

Turkulaisvierailut jatkuvat, kun ensi lauantaina klo 13 Tehtikselle tepsuttelee sarjan kärkisijoilla majaileva TPS.

Pepi

 

Joukkueen tähtiraatina oli  Tehtiksen penkkien ahkera kuluttaja Pepi Latosaari. Tällä kertaa tähdet menivät näin:

   Anton Popovitch
            Eric Bullock
                     Matti Jussila

 

 


Haka/HJS  Inter-ottelussa:

Joonas Immonen, Vilppu Leinonen, Matias Caven, Eero-Matti Auvinen, Jami Kyöstilä, Timo Viljanen (Aku Piispanen 82 min ), Anton Popovitch, Akseli Tiensuu, Matti Jussila (Jussi Tuominen 87), Leevi Lundell (Joonas Ritonen 77 min), Eric Bullock.

Maalit/syötöt:

60 min. Eric Bullock (Matti Jussila)
77 min. Leevi Lundell (Eric Bullock)

Haka/HJS varoitukset:
90 min. Jussi Tuominen 

Ottelun kuvat: Teijo Ritonen, Hannu Tiensuu

Ottelupöytäkirja: http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&341137&ASM