B-tytöt: #SaharassaVoitetaanAina

Jaa tämä juttu!

B-tyttöjen kiireinen viikko jatkui ottelulla Maskun Palloseuraa vastaan. Edellisessä ottelussa otettu reilu voitto antoi mukavasti lisäenergiaa ja positiivisuutta mielialoihin ja tästäkin lähdettiin ottamaan täyttä pistepottia. Ottelu oli tärkeä, koska molemmat joukkueet taistelevat samoista keskikastin sijoituksista ja viimeisistä ylälohkon paikoista.

Otteluun B-tytöt sai mainion lähdön. Nopeaan tahtiin läpisyötöt puhkoivat vieraiden puolustuksen ja taululla oli 2-0. Aikaa tähän ei montaa minuuttia mennyt. Tämän jälkeen vieraat päästettin turhan helposti otteluun mukaan. Muutama virhe ja vieraiden hyvä hyökkääjä rankaisi kahdella maalilla.

Mutta Saharan kotitaika piti tässäkin ottelussa. Vieraat väsyivät ja kotijoukkue juoksutti nopeita hyökkääjiään läpisyötöillä. Lopulta vieraiden selkäranka katkesi ja peli päättyi 6-2. Maaleista 5 teki Eerika ja Ella yhden.

Ottelusta otettiin todella tärkeät 3 pistettä ja se näkyi iloisina ilmeinä ottelun jälkeen. Jatkossa teemana on saada maalinteon onnistumisia useammalle pelaajalle. Tällä hetkellä maalinteko on liikaa 1-2 pelaajan varassa.

Seuraavaksi vastaan tulee TPV sunnuntaina 31.5. Peli pelataan Saharassa klo 15.
Nyt käännetään harkkapelissä koettu tappio voitoksi!

(J Vierimaa)

ps. Saharan saldo: 3voittoa, 0 tasuria ja 0 tappioo.