B-tytöt: 8-0!

Jaa tämä juttu!

B-tyttöjen ottelukalenteriin oli toukokuun loppuun merkitty 3 kotipeliä 8 päivän sisään. Ensimmäisessä ottelussa lähdettiin kaatamaan porilaista Karhu-futis/LuVe YJ:tä. Ottelusta tulikin aikamoiset murskajaiset. Vastustaja oli liikkeellä 11 pelaajalla, joten aurinkoinen sää ja iso Saharan kenttä laittoi kuntotekijät koetukselle. Vastustajan peliä ei helpottanut myöskään yhden pelaajan loukkaantuminen ottelun alkupuolella.

Kotijoukkue otti ottelun alun tarkasti, koska useissa otteluissa vastustaja on päässyt ensimmäisten minuuttien aikana helpoilla maaleilla johtoon. Ottelun alku oli tasaista, vaikkei vieraat montaakaan kertaa päässeet vaivaamaan Henen johtamaa puolustuslinjaa. Kotijoukkue liikutti palloa rauhallisesti ja harjoituksissa treenatut läpisyötötkin onnistuivat hyvällä prosentilla. Nopeat Eke & Eerika olivat jatkuvasti läpiajoissa vastustajan maalivahtia vastaan. Mitä pidemmälle ottelu eteni, alkoi vastustajan jalka painamaan ja kotijoukkue lisäsi vettä myllyyn. Ottelun loppu oli ihan täysin yhteen maaliin pelaamista. Paremmalla viimeistelyllä lopputulos olisi voinut olla kaksinumeroinen.
Ottelussa saatiin onnistumisia koko joukkueena, ja se teki juuri tähän väliin erittäin hyvää. Viime peleissä on tullut aika pahastikin selkään, mutta tästä alkoi nousu! Ottelun maalit Eerika 5, Ella 2 ja Ida 1. Seuraavaksi torstaina 28.5. Saharan kotitaikaa tulee kokeilemaan Maskun Palloseura.  #SaharassaVoitetaanAina
(J Vierimaa)