D13 Mustat kukistivat sarjajohtajan 2-1 Alueliigan pelissä Roukossa

Jaa tämä juttu!

Aurinkoinen päivä sai ansaitun ja hienon lopputuloksen kun D13 Mustat kukistivat sarjajohtaja KaaPon Kaarinasta Roukon nurmella pelatussa Alueliigan ottelussa lukemin 2-1.

Ottelusta ennakoitiin tulevan tasaista vääntöä, mutta sarjajohtajan tuleminen Valkeakoskelle sai Hakan poikiin extralatauksen. Lisäksi iso kenttä helpotti peliämme.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä molemmin puolin tunnustellen. Pikkuhiljaa Haka kuitenkin painoi peliä vääjäämättömästi kohti KaaPon maalia, jossa peli alkoikin pyöriä enemmän ja enemmän.

KaaPo kuitenkin teki ottelun johtomaalin ajassa 11” läpiajosta ja ainoasta tilanteestaan.

No hätä. Pallo keskelle, aloitus ja peli uudelleen KaaPon päätyyn.

Hakan peli palkittiin ajassa 14” kun Seeti Salonen syötti upeasti kaaripallon maalin edustalla sniperina olleelle Jeremias Partaselle. No, Jerkku ei näistä yleensä erehdy. Jalka väliin, pallo maaliin ja nimi lehteen. Tässä oli yksi tämän kauden hienoimmista maaleista ja syötöistä.

Tasainen vääntö jatkui puoliajan loppuun asti. Tauolle mentiin lukemissa 1-1.

Toinen puoliaika. Peli taas KaaPon päätyyn. Ajassa 40”, Wili Valtonen vapautti Sasha Hiltusen läpiajoon. Kuten arvata saattaa, pelimies laittaa tällaisista pallon maaliin. 2-1 Hakalle.

KaaPo ei kuitenkaan antanut periksi vaan antoi reilun ja tiukan vastuksen. Peli liikkui päädystä toiseen. KaaPollakin oli paikkansa, mutta Hakan maalivahti Kalle Kohonen teki pari gamesaver-torjuntaa pelin loppupuolella hienoilla vastaantuloillaan. Lisäksi puolustuksemme kesti upeasti ja uhrautuvasti.

Loppuminuutit menivät nitroja etsiskellen, mutta pojat kestivät joukkueena. Loppuvihellys ja sarjajohtajan kukistaminen oli tosiasia. Koko joukkueen voitto! Hyvä äijät! Tästä taas kohti seuraavaa peliä. Kiitokset myös KaaPolle reilusta vastuksesta.

Onnistujat: yllämainitut pistemiehet, puolustus, työmyyrä Timi Kivikko ja maalivahti Kalle Kohonen. Pari muuta vielä mainitakseni onnistujista: Juha, Veeti, Aksu, Mikko, Eetu, Antti, Tuomas ja Eemil.

Maalit:

1-1, 14 min, Jerkku (Seeti)

2-1, 40 min, Sasha (Wili)