A-pojat jakoivat pisteet viime hetken maalilla

Jaa tämä juttu!

Espoo avaus

A-pojat joutuivat tyytymään lauantaina 1-1 tasapeliin FC Espoota vastaan. Pallonhallinnalla ja maalipaikkojen määrällä mitattuna oltiin se parempi joukkue, mutta viimeistely olisi saanut olla vielä pykälän parempaa.

Leppävaarassa vastassa oli äijämäinen porukka, joka ensimmäisen puoliajan jaksoi tapella jokaisesta pallosta ja karvata ylhäältä. Lisäpotkua Espoo sai 13 peliminuutilla  kulman jälkitilanteesta syntyneestä maalistaan. Takaa-ajoasemassa Haka/HJS ei heti saanut peliä jengoilleen, mutta jakson loppua kohti ottelu tasaantui.

Toisella puoliajalla Haka/HJS otti ohjat täysin käsiinsä. Peli pyöri vastustajan päädyssä. Espoo joutui parkkeeraamaan yhdeksän miehen bussin valkopaitojen jatkuvien hyökkäysten tulpaksi ja purkamaan palloja pitkinä yös ja sivurajoista yli.  Vastustaja ei saanut puoliajalla aikaan oikeastaan yhtään vaarallista vastahyökkäystä.

Haka/HJS pystyi luomaan siilipuolustuksesta huolimatta riittävän monta hyvää maalipaikkaa viedä peli nimiinsä, mutta tuloksenteko jäi viimeisille minuuteille.  Ottelun hahmona esiintynyt Anton Popovitch keskitti sivurajaheiton jälkeen maalille, ja Eric Bullock tinttasi pallon verkkoihin. Lisäajalla voittomaalikin oli vielä pari kertaa lähellä, mutta tasojakoon päädyttiin.

Vaikka maalit olivat kortilla, toinen puoliaika oli valkopaidoilta jälleen erittäin tasokas näytös. Keskikenttä toimi, ja laidoilta noustiin räväkästi. Jami Kyöstilä jaksoi taas tehdä töitä kahteen suuntaan, ja oman pistetilin avaamiseenkin olisi ollut pari paikkaa. Vilppu Leinosen ja Timo Viljasen yhteispeli oikealla laidalla sujui myös hyvin. Vaihtopelaajatkin onnistuivat lopussa tuomaan uutta virtaa kentälle.

Seuraavan kerran SM-sarjaa pelataan tiistaina 9.6. klo 19, kun Inter saapuu tehtaan kentälle.

Haka/HJS  FC Espoo-ottelussa:

Joonas Immonen, Vilppu Leinonen, Matias Caven, Antti Kekkonen, Eero-Matti Auvinen, Jami Kyöstilä, Timo Viljanen (Leevi Lundell 78 min ), Anton Popovitch, Joonas Ritonen (Dani Molin 88 min), Matti Jussila (Akseli Tiensuu 83 min), Eric Bullock.

Ottelupöytäkirja:http:/ /www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&341134&ASM

Ottelun kuva: Teijo Ritonen