B-tytöt: Ekat pelit

Jaa tämä juttu!

19.4.2015

B-tytöt aloittivat  kauden 2015 vieraspelillä FC Nokiaa vastaan. Matkaan lähdettiin luottavaisin mielin hyvin menneen harjoituskauden jälkeen. Joukkueessa ei suuremmin ollut loukkaantumisia, joten hyvällä kokoonpanolla päästiin pelaamaan.

Ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasaista, molemmilla oli muutamia paikkoja, mutta pallo ei eksynyt kertaakaan maaliin. Toisella puoliajalla peli lähti YJ:n osalta käsistä. Joukkue teki muutaman helpon puolustuspään virheen josta hyvä kotijoukkue rankaisi. Mustan kymmenminuuttisen aikana kotijoukkue teki 3 maalia. Viime kaudelta tuttu henkinen murtuminen ja pelitilanteiden kesken jättäminen näkyi useissa näissä tilanteissa.   Peli oli pelaajille ja valmentajille suuri pettymys. Toivottavasti kauden heikoin peli oli tässä ja suunta on vain ylöspäin.

 

25.4.2015

Kauden toiseen peliin ja ensimmäiseen kotipeliin vastaan asettui Ylöjärven Ilves. Nokian tappio oli unohdettu ja voittoa lähdettiin hakemaan kovasta vastuksesta, joka taistelee varmasti hyvistä sijoituksista kauden aikana. Ottelu oli tasainen, ja molemmilla oli hyviä paikkoja tehdä maaleja.

Ottelun kaikki osumat nähtiin ensimmäisellä jaksolla. Hyökkääjämme Eerika teki 2 maalia, joista toinen oli komea vapaapotku yläkulmaan. Pian toisen maalimme jälkeen YIlves kavensi, mutta lopun kovasta painostuksesta huolimatta, puolustuksemme jaksoi urakoida loppuun asti. Lopputuloksena 2-1.
Voitto oli maistuva kovasta vastuksesta. Tämä antaa varmasti itseluottamusta kauden seuraavaan peliin, joka pelataan vapun jälkeen sunnuntaina Turussa. Vastassa on ÅIFK.
(JV)