C14 YJ1 Pojat Tehtiksellä – ja putki jatkuu!

Jaa tämä juttu!

Kun C14 Alueliigan ottelu oli esiotteluna FC HAKA HJK Suomen Cupin ottelulle Suomen kauneimmalla Tehtaan kentällä, ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua.  Sekä vettä.

Kun muina päivinä paistaa aurinko niin pelipäivänä sataa.  Kaikesta huolimatta.  Kun pojatkin pääsevät Tehtikselle niin, on se….hianoo.  Itäkaarteen Ultrat, eli Pyrde, heilutti HAKA-lippua ja paukutti rumpua, hoilasi kannatuslauluja ja huuteli tuomareille – siihen malliin, että tunnelma oli kuin Torinossa.

Vastaan asettui FC Inter Mustat,  Suomen Turuust.  Odoteltiin Interin -02 kohupelaaja, Jason’ia, kokoonpanoon, mutta Jason’ia ei näkynyt.  Sokerista.

Peli alkoi hakalaisittain vähän nihkeästi.  Hakan kokoonpanoa oli jouduttu hieman rukkaamaan poissaolojen takia ja alakertaan oli tiputettu Vikke ja keskikentälle nostettu avaukseen Jommi.  Kaikesta huolimatta Späde pääsi tuikkaamaan Hakalle johdon ajassa 6’.  Sitten Inter onnistui 15’ tasoittamaan tasaisena aaltoilleen pelin.  18’ Tomppa kuittasi murtautumalla vasemmalta laidalta 2-1.

Ensimmäinen puoliaika oli tämän jälkeen tasaista kamppailua, jossa kumpi joukkue tahansa olisi voinut lisätä maalitiliään.  Maalissa oli onneksi jälleen Haamukäsi-Samu, joka ”seivasi” muutaman tosi vaarallisen läpiajon.

Väliajalla valmennus oli hereillä ja tarkensi ohjeita.  2. puoliajalle juoksikin hieman parempi Haka.  6’ Make veivasi kaverit kahveelle ja tilanteeksi 3-1.  Vaikka Inter tuli vielä 10’ 3-2 tilanteeseen,  Hakan pelissä oli kredibiliteettiä ja 12’ tutut miehet, Späde ja Tomppa, siirsivät Haka 4-2 johtoon.

Inter näytti väsyneeltä ja 2. puoliajan 23’ ja 29’ välissä Inter taipui lopullisesti.  6 minuutissa tilanne muuttui 7-2.  Se on siinä, sano Mertsi.  Lopussa isännät lahjoitti balsamia Inter-haavoille rankkarin muodossa.

Hakalaisista on ihan pakko antaa Stahanovin-palkinto yhdelle pelaajalle.  Hene siellä, Hene täällä ja Hene joka puolella. Hene syötti ja teki maalin.  Ja suorastaan juoksi vastustan pakkikaluston suohon.  2. puoliajalla Interin pakit oli aivan zippi, mutta Henkka ..still fresh & go.

Lisäksi on mainittava Tompan merkittävyys joukkueelle. Varmaan kaikille tuli ja on tullut selväksi, kuka on herra ja hidalgo Hakan hyökkäyksessä. Ja kaikilla tarkoitan katsojia sekä vastustajia. Ja vastustajilla tarkoitan koko Alueliigaa.  Sanon, että missä tahansa sarjassa tässä ikäluokassa Suomessa – jos tarjoilu on hyvää –Tomppaa on vaikea pysäyttää.  On pakko ihmetellä isoon ääneen, miksi Tomppa ei ole Tampereen piirin joukkueessa.

Seuraavaksi on reissupeli Raumalla. Jossa Haka yrittää katkaista Pallo-Iirojen lennon. Sno snääki mnuu snuuks, snuuks  mnääki snuu sno..tai sinnepäin.  Raumlaisittas.

C14 YJ1 Pistepörssi, tilanne 2015 04 27.
C14 YJ1 Pistepörssi, tilanne 2015 04 27.

FC HAKA j / LeKi kokoonpano:

Samu (1), Antti(4), Ville To(9), Joonas K.(10), Aku(11), Joonas V.(14), Henkrik (15) Niklas(19), Vikke(21), Olli(27), Markus(31), Tomy(35), Otto(42)

FC HAKA j / LeKi maalintekijä(syöttäjä):

6’:                      0-1                      19

15’:                      1-1

18’:                      2-1                      35(15)

46’:                      3-1                      31(19)

50’:                      3-2

52’:                      4-2                      19(35)

63’:                      5-2                      35(31)

66’:                      6-2                      15(19)

69’:                      7-2                      35(9)

71’:                      7-3

FC HAKA j / LeKi seuraava peli: 3.5 klo 14:00 , Pallo-Iirot YJ, Äijän suo.