C14 POJAT ILKEITÄ ISÄNTIÄ ALUELIIGASSA

Jaa tämä juttu!

Kevään lämpimimmän viikonlopun kruunasi Su 12.4 pelattu Alueliigan peli, C14 FC HAKA YJ1- HJS valkoinen YJ. Heti alusta näki, että nyt pelataan Alueliigaa hyvällä liikkeellä ja tunnetasolla tilanteiden vaihdellessa vauhdikkaasti molemmissa päissä. Vaikka HAKA missailikin alussa hyviä paikkoja, 17’:lla ketsuppipullo aukesi. Ja jatkui. 28’:lla peli oli 4-0 ja käytännössä ohi. Lopulta kotijoukkue takoi varsin rumat 8-2 lukemat vieraiden maaliin.

Liekö ollut vastustajan turhautumista, sillä 2. puoliajalla tunteet alkoivat kuohahdella ja peli muuttui hieman rumaksi. Valitettavasti se oli hakalainen, jonka hermo lopulta petti. HAKA joutui vajaalle, kun Ville otti punaisen jälkipelistä.

Kaiken kaikkiaan koko joukkue pelasi tasapainoisesti ja hyökkäyksen lisäksi sekä puolustus että keskikenttä onnistuivat mainiosti. Mutta vain maalit merkitään ja muistetaan, joten tilastoihin pääsivät hat-trickerit Nikke että Tomy, jotka jatkoivat maalitehtailuaan menestyksekkäästi.

On pakko nostaa esille myös, il capitano, Samu HAKAn maalissa. Tärkeillä hetkillä mies kuin muuri. Puolustuksesta mainion pelin pelasi, Mr.Cool eli Tuomas, joka sopivilla väliintuloilla esti monta maalintekotilannetta. Keskikentän jonglööreinä hääri Markus ja Vikke, jotka molemmat tarjoilivat liukuhihnalla herkkupaloja hyökkääjille.

FC HAKAn Alueliigataival on alkanut varsin makoisasti. Jatkossa vastustajat paranevat ja pelit kovenevat, joten leijumiseen ei ole liikaan varaa. Mutta nauttikaamme tästä voitosta ja tunteesta, kun sen hetki on. Ja yleisökin nautti. Sekä pelistä että Saharan auringosta.

C14 YJ1 voitti 8-2 HJS:n. Tämä kuva toistui HJS.n maailla useasti.

FC HAKA j / LeKi kokoonpano:

Samu (1), Antti(4), Ville To(9), Joonas K.(10), Aku(11), Joonas V.(14), Henrik(15), Ville Tu.(16), Tuomas(17), Niklas(19), Vikke(21), Olli(27), Markus(31), Tomy(35), Otto(42)

FC HAKA j / LeKi maalintekijä(syöttäjä):

17’:                      1-0                      19(31)

18’:                      2-0                      35(31)

22’:                      3-0                      21(31)

28’:                      4-0                      19(31)

32’:                      4-1

40’:                      5-1                      19 (31)

43’:                      6-1                      35(21)

62’:                      7-1                      15(35)

69’:                      8-1                      35(31)

80’:                      8-2

FC HAKA j / LeKi varoitukset: punainen Nr. 16 (HSJ keltainen nr. 16 ja 2)

FC HAKA j / LeKi seuraava peli: 19.4 klo 13:00 , KaaPo, Kaarina