Luento mentaalivalmennuksesta, luennoitsijana suunnistuksen maailmanmestari Jani Lakanen

Jaa tämä juttu!

Suunnistuksen maailmanmestari Jani Lakanen tulee kertomaan nuorille urhelijoille, heidän valmentajilleen ja vanhemmilleen mentaalivalmennuksesta Valkeakoski-opiston luentosalissa maanantaina 13.4 klo 17:30

“Mentaalivalmennuksen ydin on, että urheilija saa mahdollisimman hyvin hyödynnettyä harjoittelunsa kehittymisenä ja mitattua parhaansa ulos kilpailusuorituksissa. Nuorille urheilijoille tärkeintä on oppia rakentamaan ja rytmittämään arkea niin, että mahdollisimman moni hetki tukee kehittymistä. Jokainen valinta arjessa on joko kehittymisen puolesta tai sitä vastaan, siksi on syytä lähteä tiedosta ja valinnoista liikkeelle.”

Muista:
Valkeakoski-opiston luentosali – maanantaina 13.4 klo 17:30 – tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa!