Vehon tähtikisa ratkeaa viikonloppuna

Jaa tämä juttu!

A-poikien tähtikisa ratkeaa viikonloppuna SM-karsinnan viimeisessä ottelussa, jossa vastaan asetttuu VIFK. Ottelu pelataan 28.3 lauantaina kello 15 tehtaan kentällä. Pääpalkintona voittaja saa Veho Lielahti Tampereelta auton käyttöönsä viikon ajaksi.

Tähtikisan tilanne ennnen viimeistä kierrosta. Kärjessä jatkaa edelleen Matias Caven, mutta Anton Popovitch on noussut jo yhden tähden päähän kärjestä. Tiukka kisa ratkeaa siis viikonloppuna. Tule siis paikanpäälle kello 15 Tehtikselle  seuraamaan peliä ja kannustamaan Haka voittoon!

Tähtikisan tilanne:

Matias Caven        tähti tähti tähti tähti tähti tähti tähti

Anton Popovitch  tähtitähtitähtitähtitähtitähti

Matti Jussila          tähti tähti tähti tähti

Joonas Immonen  tähti tähti tähti tähti

Niilo Mäenpää       tähti tähti

Jami Kyöstilä          tähti     tähti

Erkka Helminen     tähti     tähti

Edu Tapanainen      tähti

Antti Kekkonen        tähti

Eero-Matti Auvinen tähti