7. TSAARIN TURNAUS PELATTIIN VALKEAKOSKELLA 21.3.

Jaa tämä juttu!

Turnaus pelattiin pikkupakkasessa mutta kuitenkin aurinkoisessa säässä Tehtaan- ja Saharan kentillä. Kentät olivat erinomaisessa kunnossa ja näin pelaaminen onnistui pakkasessakin. Turnaukseen osallistui 16 joukkuetta ympäri Etelä- ja Keski-Suomen. Haka osallistui turnaukseen kahdella joukkueella. Turnaus liikutti yli 350 ihmistä aamu seitsemästä ilta seitsemään. Yleisön määrää ja kioskiasiakkaita hieman rajoitti pakkanen ja navakka pohjoistuuli.

Turnauksessa pelattiin yhteensä 32 noin 30 min peliä. Lyhyistä peleistä johtuen maalierot jäivät melko pieniksi ja noin puolenkymmentä peliä ratkaistiinkin rangaistuspotkuilla.

Turnaus onnistui suunnitellusti kiitettävän talkootyön ansiosta, talkooväkeä pyöri eri tehtävissä yli 30 henkeä. Erityinen kiitos onnistuneesta tapahtumasta kuuluu turnauspäällikkö Veli Rajalalle.

Tsaarin turnauksen kiertopalkinto ja turnauksen kultamitalit matkasivat tällä kertaa Nurmijärvelle, voittajajoukkue oli NJS P00, onnittelut voittajille. Kiertopalkinnon luovutti NJS:n kapteenille itse Tsaari (Valeri Popovits).

Hopeamitalit jaettiin Ilveksen joukkueelle, HAKA:n musta -joukkue saavutti pronssimitalit. Lisäksi jokaisesta joukkueesta palkittiin valmennuksen määrittelemillä kriteereillä yksi pelaaja.