A-SM karsinta alkaa tänään klo 13 Pullerilla

Jaa tämä juttu!

Lauri Hakanen ”Olen luottavainen”

Lauri ja Mikko2

Lauantaina 31.1 aamulla valmentaja Laurin luotto joukkueeseensa oli erittäin vahva

”Kaikki joukkueen 21 pelaajaa ovat käytettävissä, joten jouduin jättämään kolme hyvää pelaajaa pois kokoonpanosta, mutta kun kauden aikana pelejä tulee yhteensä n. 30, niin jatkossa kyllä kaikille tulee vastuuta” – kertoi Lauri tunnelmiaan ennen klo 13:00 Pullerilla pelattavaa A-SM karsinta ottelua.

”Olemme harjoitelleet hyvin, vaikka yhteisharjoituksia on ollut tietenkin vähemmän, kuin normaalisti. Olemme harjoitelleet sekä Valkeakoskella että Hämeenlinnassa yhdessä ja erikseen, mutta varmasti riittävästi ja mielestäni laadukkaasti. Olemme valmiit aloittamaan sarjan” –totesi Lauri aamukahvia juodessaan.