A-poikien maalitahti jatkui jälleen Tampereella

Jaa tämä juttu!

tpv-yj

A-poikien FC Haka/HJS yhteisjoukkue jatkoi sunnuntaina Pirkkahallissa harjoitusotteluiden sarjaa suunnilleen samoilla nuoteilla kuin viikko sitten Ilvestä vastaan. Nyt kaatui TPV numeroin 0-6.

Ottelun alkuminuutit mentiin vielä tasaisesti. Haka sai pikku hiljaa hallinnan ja tekopaikkojakin järjestyi. Jonkun kerran pallo kuitenkin viipyi hieman liian kauan valkopaitaisen pelaajan jalassa, kun nopean nousun päätteeksi olisi hyvään passiin  ollut myös mahdollisuus.

Maalihanat aukesivat 25 minuutilla. Matti Jussila antoi oikealta laidalta nappikeskityksen maalille, ja Eetu ”Edu” Tapanainen jatkoi sen ykkösellä verkkoon. Puoliajan lopuilla Edu syötti murtautumisensa jälkeen pallon matalana luukulle toisena hyökkääjänä pelanneelle Eric Bullockille, joka ei avopaikasta erehtynyt. TPV:llä oli jakson aikana myös pari mahdollista tekopaikkaa, mutta vieraiden puolustus piti hyvin.

Toisella jaksolla jatkettiin samaan tyyliin, vaikka ottelun tempo hieman putosikin. Eero-Matti Auvinen upotti vaparin 20 metristä komeasti sisään, kun 10 minuuttia oli pelattu. Hetkeä myöhemmin  Timo Viljanen pelasi hienot seinät Akseli Tiensuun kanssa, joka edettyään sijoitti pallon tarkasti verkkoon.

Vartin päästä TPV:n pelaaja purki pallon huonosti, ja Niilo Mäenpää pääsi maalinedustan hässäkässä iskemään maalin. Loppuminuuteilla avasmaalin junaillut kaksikko Masa-Edu toisti temppunsa, ja viimeisteli loppunumerot 0-6 virtuaaliseen tulostauluun.

Numeroihin ei tässä vaiheessa kannata liikoja tuijottaa. Ottelu kuitenkin näytti, että A-junioreilla on laittaa tulevissa pisteotteluissa kehiin tasainen joukkue, joka osaa luoda tilanteita keskeltä ja laidoilta, pitää palloa ja liikuttaa sitä kohtuullisen tarkasti mieheltä toiselle.

Asko Jussila luotsasi tällä kertaa ottelun. YJ:ltä paikalla oli paikalla nyt vain neljä vaihtopelaajaa.
Asko Jussila luotsasi ottelun tällä kertaa. YJ:ltä paikalla oli tällä kertaa vain neljä vaihtopelaajaa.

 FC Haka j/HJS YJ   TPV-ottelussa:

Joonas Immonen, Eero Viljanen, Eero-Matti Auvinen, Matias Caven, Antti Kekkonen, Jussi Tuominen, Jami Kyöstilä, Akseli Tiensuu, Niilo Mäenpää, Aapo Mäenpää, Eetu Tapanainen, Timo Viljanen, Eric Bullock, Dani Molin, Matti Jussila.

Maalit/syötöt:

25  Eetu Tapanainen (Matti Jussila)
45  Eric Bullock (Eetu Tapanainen)
54  Eero-Mati Auvinen
57  Akseli Tiensuu (Timo Viljanen)
73  Niilo Mäenpää
80 Eetu Tapanainen (Matti Jussila)