D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

Jaa tämä juttu!

D12-Seeti-ja-MatiasD-12 poikien syyskuun Kuukauden Subway -pelaajina palkittiin mustien Seeti Salonen ja valkoisten Matias Manninen. Palkintona pojat pääsevät nauttimaan ateriat Valkeakosken Subwayhin.

Valkeakosken Subway on antanut seuraavat kriteerit kuukauden pelaajien valintaan:

”Hyvä jätkä on ajoissa treeneissä, palavereissa ja peleissä, kannustaa joka tilanteessa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Hän ottaa muut huomioon ja osaa käyttäytyä asiallisesti tuomareita, vastustajia, omia joukkuekavereita ja ohjaajia kohtaan.”

Valkeakoskelainen Seeti on mustien runkopelaajia. Monen lajin taitaja on myös jalkapallossa piirin haavitasoa. Joukkueen kovakuntoisin kaveri, jolla on loistava laukaus ja erikoistilanteissa pääpelissä joukkueen kärkeä. Käytökseltään moitteeton, kaikkien kaveri.

Viialalainen Matias on pelannut kesän aikana molemmissa ryhmissä. Nostanut tasaisesti tasoaan ja on tällä hetkellä valkoisten ehdottomia runkopelaajia ja kolkuttelee vahvasti vakiopaikkaa myös mustien peliryhmässä. Rauhallisuus ja taistelutahto ovat hänen ehdottomia vahvuuksiaan. Aktiivinen harjoittelija ja tulee kaikkien kanssa toimeen.

Mukavaa ansaittua syyslomaa!