C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla

Jaa tämä juttu!

Paikallispeli tarjosi juuri sellaista herkkua, mitä fanit näiltä peleiltä varmasti aina odottavat. Pisteet jaettiin sopuisasti 2-2 (1-0) numeroin, mutta pelin viimeinen kymppi oli täynnä tunnetta.

Vierasjoukkueen fanit lienevät lopulta olleet tulokseen tyytyväisempiä, sillä Anni Konttisen viimeistelemä tasoitusmaali syntyi juuri ennen täyttä aikaa.

Inka Molin
Inka Molin

1-0; 07.
1-1; 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio)
2-1; 73.
2-2; 79. Anni Konttinen (Inka Molin)

Alku oli kotijoukkueen painostusta.

– Ilves hallitsi ensimmäistä nelikymppistä tosi selvästi. Tulos oli meidän kannalta silti hyvä. Puolustus- ja maalivahtipelaaminen onnistuivat hienosti, joten olimme tauolla vielä pelissä mukana, valkopaitojen valmennus kertasi.

– Toiselle puoliajalle lähdimme pelaamaan karun suoraviivaista peliä. Tiedä sitten auttoiko se, mutta jokusen tilanteen saimme luotua, ja niistä Anni ja Ella (Huovinen) laittoivat säkkiin kovalla prosentilla.

Molempia maaleja edelsi upeat alustukset. 1-1 maaliin Vilma Mahlio keskitti täydellisen pallon parhaaseen maalitekopaikkaan, mistä ”Lelle” Huovinen puski tarkasti etunurkkaan.

Toinen maali tuli Inka Molinin uroteon jälkeen. Hän kuljetti pallon päättäväisesti boxiin ja toimitti pallon Anni Konttiselle. Konttisen vasuri puhui tylyä kieltä ja pallo löysi tiensä aivan tolpan juureen.

Valmennus oli tyytyväinen hyökkääjien onnistumisiin.

– Meidän joukkueessa hyökkääjien onnistumiset mitataan ainoastaan maalien ja syöttöjen määrällä. Tämä on tehty pelaajille varsin selväksi. Anni ja ”Lelle” ovat vaatimukset ymmärtäneet ja tämä näkyy henkilökohtaisissa tilastoissa, valmennus mietti.

Valkopaidat päättävät kauden viikon päästä lauantaina Turussa. Vastassa on TPS Parkin kentällä kello 13:00 alkavassa pelissä.

Ella Huovinen
Ella Huovinen

Aloituskokoonpano:

Salo

Mahlio – Rousku – Immonen – Tuominen

Mäkinen – Molin – Enkkilä – H Korhonen

A Konttinen – Huovinen

Vaihdot:

41. Sonja Korhonen in, Heljä Korhonen out

41. Satu Seppänen in, Noora Salo out

52. Lotta Tolvanen in, Emmi Mäkinen out

Ct Ilves usea 01