Tyttöfutis toi uusiakasvoja Tehtikselle

Jaa tämä juttu!

S__ACB01

Tiistaina 23.9 järjestetty Tyttöfutis-tapahtuma oli hyvin onnistunut. Ala- ja ylä-asteikäisille tytöille suunnattu tapahtuma toi Suomen kauneimmalle stadionille uusia tuttavuuksia. Pääosin Valkeakoskelta tulleet tytöt sai kavereikseen myös muutaman nuoren taiturin Toijalasta. Paikalle saapui siis yhteensä reilut 20 tyttöä, joilla oli into ja asenne ylimmillään.

Alkuun tytöille vedettiin alkulämmöt, jotta tytöille saataisiin pieni hiki ennen maalintekoa, kuljetusta ja pelaamista.
Alkulämpöjen jälkeen tytöt jaettiin kahteen porukkaan, jossa toiset tekivät aluksi maalia Mikko Ananinin johdolla ja toinen ryhmä harjoitteli kuljetusta maalitykki Kalle Multasen johdolla. Molemmat ryhmät tekivät molemmat osuudet tyylikkäästi, jonka jälkeen siirryttiin loppupeliin. Loppupelin voitti loppuminuuttien maalilla liivillinen joukkue, jonka valmentajana toimi Mikko Ananin. Kalle Multasen vetämä joukkue taisteli kunniakkaasti loppuun asti, mutta se ei tällä kertaa riittänyt.

Pelin ja reenien jälkeen siirryttiin makkaralle ja mehulle, jossa oli hyvin iloisia tyttöjä, joilla oli hymy herkässä.
Tytöt lähtivät siis iloisina Tehtikseltä uusien kokemuksien ja oppien saattelemana. Tytöille illasta iso kiitos, sekä myös iso kiitos tietenkin Kalle Multaselle, Mikko Hatakalle, talkoolaisille ja B-tytöille, jotka auttoivat vetämään reenit kunnialla läpi.

WP_001112