B-tytöt: Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Jaa tämä juttu!

Kauden viimeiseen kotiotteluun B-tytöt saivat vastaansa sarjassa vain voittoja ottaneen paikallisvastustaja Ilveksen. Vastus oli todella kova, eikä sitä helpottanut ainakaan se, että vastustajan maalia vartioi juuri maajoukkuekutsun saanut entinen hakalainen Tytti.

Alku otteluun oli kaamea. Läpiajosta Ilveksen hyökkääjä laittoi pallon maaliin ja samalla onnistui polvellaan murjomaan meidän maalivahtimme sairaalakuntoon, tuloksena aivotärähdys. Kepa oli ainoa maalivahti, joka oli tähän peliin päässyt mukaan, joten maaliin piti laittaa kenttäpelaaja. Suuri kiitos Pakelle, joka suostui hanskat käteen laittamaan. Maalivahtiin pelimme ei kaatunut. Pake teki muutaman hyvän torjunnan pelin aikana.
Vaikka joukkueemme urheasti taisteli vastaan ja yritti parhaansa, oli tasoero huomattava. Ei Ilves onnella sarjaa johtanut puhtaalla pelillä. Me emme ottelussa saaneet kunnon organisoitua hyökkäystä, vaan voimat kuluivat jatkuvasti puolustaen. Lopputuloksena 0-6 tappio.
Tulevana sunnuntaina sarjamme päättyy toiseen paikallispeliin, vierasotteluun JanPaa vastaan. Voittoon olisi hyvä päättää tämä syksyn sarja, ja kausi 2014.
(JV)