D12 hopealle EuPan 60-v juhlaturnauksessa

Jaa tämä juttu!

Eupa-joukkuekuvaD12 saalisti hopeiset mitalit viime viikonloppuna Euran Pallon 60-v juhlaturnauksena pelatussa Arvo Katila-turnauksessa.

Ensimmäinen peli FC Jazz Rediä vastaan voitettiin asennevaikeuksista huolimatta väkisin vääntäen 2-0. Erätauon puhuttelun jälkeen pojat löysivät turnaukseen tarvittavan nöyryyden ja alkulohkon kaksi muuta peliä voitettiin leikiten. Näin edettiin A lohkon voittajana välieriin. Sunnuntaiaamuna pelatussa välierässä kohdattiin turnausisäntä Euran Pallo, joka antoikin toisen jakson taktiikka muutoksen jälkeen hyvän vastuksen Hakan pojille.  Liukkaalla kentällä väännettiin kuitenkin tarvittava 3-0 voitto ja pojat olivat edenneet finaaliin. Finaalissa vastaan asettui Laajasalon Palloseura. Ottelu oli hyvätasoinen ja tasainen. Parhaat maalin teko paikat oli ehdottomasti Hakalla, mutta palloa ei onnistuttu saamaan kertaakaan maaliin, joten tuloksena oli 0-0 tasapeli ja rankkarikisa. LPS:n rankkarit olivat huippuluokkaa, eikä Antti Paasille maalissa jäänyt mahdollisuuksia torjuntoihin ja kuten aina rankkukisoissa, toisen epäonni on toisen onni ja ensimmäisen Haka laukauksen pompatessa yläriman alapuolelta takaisin kentälle vei LPS rankkarikisan 3-1 ja samalla turnausvoiton hyvin pelanneen Hakan nenän edestä. Turnauksesta saatiin kuitenkin tärkeää itseluottamusta maalintekoon loppukautta varten ja ainakin turnausdisco ja EuPan tytöt jäivät päällimmäisenä poikien mieleen. Joukkueen taistelijana turnauksessa palkittiin keskikentällä kolhuja kaihtamatta paininut Timi Kivikko.

Hopeajoukkueessa pelasivat Tuukka Hietamäki, Sasha Hiltunen, Veeti Jokio, Timi Kivikko, Kalle Kohonen, Akseli Korhonen, Topias Listo, Matias Manninen, Antti Paasi, Jeremias Partanen, Seeti Salonen ja Aapo Skaffari. Joukkueen mukana oli myös käsivaivaansa paranteleva Teemu Hytönen.

Tuloksia voi katsoa osoitteesta:

http://www.euranpallo.fi/juniorit/p02/60-vuotisjuhlaturnaus/otteluohjelma-2014/