Hakanjunioireille työkokeiluun

Jaa tämä juttu!

Työttömänä suhailu sai itselleni riittää muutaman kesäloma kuukauden jälkeen ja kävin työkkärissä keskustelemassa erilaisista työmahdollisuuksista. Ensimmäinen ehdotus oli paras, joka oli työkokeilu. Lähdin siis itse etsimään työpaikkaa, kunnes sain mieleeni kysyä Haka-junioreiden toiminnanjohtajalta Mikko Hatakalta mahdollisuutta liittyä työporukkaan. Mr. Hatakka innostoi ehdotuksesta ja ei mennyt kuin pari tuntia ja nimet oli työsopimuksessa. Työkokeilupaikka oli paras mahdollinen, koska Mikko Hatakan kanssa on saanut sovittua, että jos on reenit olen siellä ja työpäivät saattaa siksi venyä hieman pidemmiksi.

Ensimmäinen työviikkoni meni tunnustellessa ja haistellessa työilmapiiriä Tehtaan Kentällä. Erilaiset työt joihin muilla ei ollut aikaa, hoidin ne nopeasti alta pois. Ensimmäinen viikko olikin tähän mennessä raskain, koska lähes joka päivälle oli erilaisia töitä.

Toisella viikolla työt olivatkin sitten hieman vähäisempiä, vaikka Valkeakoski Campus-turnaus olikin ovella. Turnausjärjestelyt, sekä viikonloppu työt turnauskansliassa olivat mielenkiintoisia ja uudenlaisia kokemuksia. Viikonlopputyöt menivät todella mukavasti turnauskansliassa, koska työkaverina toimi sosiaalisesti lahjakas Jussi ”Puppe” Saarinen. Toinen viikko oli hyvin hektinen ja kokoaika piti olla hereillä töiden suhteen.

Kolmas viikko on lähtenyt hyvin rauhallisesti liikkelle. Parit kilpaurheilureenit aamuisin olen käynyt maaliruisku Kalle Multasen kanssa vetämässä. Muuten kolmas viikko on sujunut lähes kokonaan nokka tietokoneen näytössä kiinni. Myös tiistaina olin Hakan taitokilpailuissa ottamassa aikoja nuorien lupauksien suorituksista.

Kiva olla Hakan-junioireiden toiminnassa mukana.

Terveisin A-junnujen kapteeni ja maalivahti

Mikko Ananin

 

http://c5x3acci.c5.suncomet.fi/wp-content/uploads/2014/05/haka-sjk-mikko.jpg#page=1&view=FitH