Valkeakoski Campus -turnaus onnistui

Jaa tämä juttu!

Valkeakosken Campus -turnaus oli Palloliiton järjestämä D13-pojille suunnattu turnaus, joka pelattiin viime viikonloppuna Valkeakoskella. Kelit suosivat koko viikonlopun jalkapallokansaa auringon paistaessa taivaalla. Monen kuukauden, turnaukselle tehty, taustatyö ei olisi voitu tehdä paremmin. Kentät olivat hyvässä kunnossa, ruuat oli kunnossa, kisakanslia oli kokoaika ajan hermoilla, kioskit toimivat pelikentillä sekä turnausjohtaja Mikko Hatakka piti varmuuden siitä, että mikään ei voisi mennä viikonlopun aikana pieleen.

Turnauksen pelillinen anti ei jättänyt toivomisen varaa. Pelaajien taitotaso oli erittäin korkealla, joka antoi katsojille viihdykettä. Myös joukkuepeli toimi, toisilla paremmin kuin toisilla. Pelien tasaisuus oli yksi turnauksen tärkeimmistä asioista. Turnauksen aikana ei kovin montaa murskalukemaa nähty, mikä oli hyvä asia, jotta peleissä sekä lohkoissa oli jännitettävää viimeisiin peleihin asti. Maaleja nähtiin myös todella paljon, eikä turnauksessa nähty yhtään nollanolla nyhjäystä, vaan annettiin verkkojen heilua oikein olan takaa. Maalipörssin voittajat, Hakan Tomy Nurmesniemi ja JJK:n Ferat Koldas tekivät 10 kihausta mieheen ja näin ollen saivat turnauksen maalipörssinvoittajalle osoitetun palkinnon. Vaikka Haka ja JJK ei ollutkaan kärkikahinoissa, kertoo maalipörssin voitto, että turnauksentaso oli korkea.

Turnaus oli erittäin onnistunut kaikin puolin, josta iso kiitos kuuluu Waltikan (turnauskeskuksen) henkilökunnalle, kenttähenkilökunnalle, kioskivastaaville, Hakan taustoille sekä tietenkin itse turnausjohtajalle Mikko Hatakalle sekä kiskakanslianpäällikölle Jussi ”Puppe” Saariselle. Iso kiitos myös osallistuneille joukkueille sekä Palloliitolle.

 

Ilves
Mestarijoukkue Ilves
GBK
Hopeamitalistit: GBK
Pronssiottelun taistelijat
Pronssiottelun taistelijat