Haka 80 vuotta juhlat jatkuvat pelien merkeissä

Jaa tämä juttu!

23.8. muistellaan menneitä

Lauantai 23.8. on kiivas tapahtumapäivä Hakan jalkapallon parissa. Hakan mimmit juhlivat 40-vuotis juhlaansa kokoontumalla aamulla kello 9:30 jalkapallomuseolle, missä he tutustuvat museoon ja muistelevat yhteistä taivaltaan harjoituksissa ja peleissä, sekä muissa yhteisissä tapahtumissa peliuran aikana.

1974 aloittaneesta joukkueesta tulee paikalle yhteensä 21 henkilöä. Valmentajana aloittanut Seppo Mäkelä ja huoltajana toiminut Lea Mäkelä. Pelaajista mukana mm. Leena ”Piku” Heiskanen, Marjo Kanto, Riitta Mattila, Pirkko Syrjänen, sekä Jaana Tikka. Alkuperäisten lisäksi mukana lisäksi n. 40 muuta Hakassa pelannutta mimmiä.

Apialle Haka leidit siirtyvät kello yhdentoista aikaan ja pelit alkavat kello 12:00.

1980 – 1989 syntyneet entiset juniorit

Hakan täyttäessä 80 vuotta, niin totta kai kutsu lähti 1980 -luvulla syntyneille nuorille miehille tulla pelien lomassa muistelemaan ”vanhoja” aikoja, vaikka kovasti nuoria miehiä vielä ovatkin.

Saharassa pelit alkavat kello 9:00 ja sitä ennen kohotetaan malja juhlapäivän kunniaksi.

Tervetuloa katsomaan ja seuraamaan, sekä tapaamaan kavereita sekä Apialle, että Saharaan lauantaina!