C-tytöt nousivat 3-3 tasapeliin

Jaa tämä juttu!
Ct LK Ella 01
Ella Huovinen

FC Haka YJ ja VJS tarjoilivat uskomattoman tunteiden kirjon Saharan katsomoon saapuneille katsojille. Ottelu sisälsi niin monta erilaista käännettä, että lopulta oli vaikea sanoa, kumpi oli tulokseen enemmän tyytyväinen vai tyydyttikö piste molempia.

Kotikannattajille valkopaidat toivat iloa pystymällä nousemaan 3-3 tasatulokseen toisella puoliajalla.

1-0; 05. Ella Huovinen (Emmi Mäkinen)
1-1; 06.
1-2; 08.
1-3; 16.
2-3; 29. Emmi Mäkinen (”Ome” Lahtinen)
3-3; 49. Saana Tuomala

Emmi Mäkinen
Emmi Mäkinen

Kotijoukkue sai peliin hienon alun. Emmi Mäkinen keskitti pallon maalille, mistä Ella Huovinen kaivoi pallon itselle ja sijoitti kuulan varmasti alanurkkaan. Sitten sade loppui, mutta valkopaitojen taivas veti synkäksi.

Kymmenen minuutin sisään VJS teki kolme maalia. Kaikki maalit olivat hienoja laukauksia takanurkkaan, kaksi lisäksi vielä aivan ylänurkkaan.

Puoliajan loppuun valkopaidat tekivät vielä pukukoppifiilismaalin. Emmi Mäkinen sijoitti pallon boxista lähteneellä laukauksella etu-alanurkkaan jättäen maalivahdin vaille mahdollisuuksia.

Toisella puoliajalla kotijoukkue pystyi luomaan painetta vieraiden päätyyn. Tasoitusmaali tuli Saana Tuomalan kaukolaukauksella jakson puolessa välissä. Valkopaidoilla oli vielä muutama maukas paikka, mutta maaliin asti palloa ei enää saatu.

Kotijoukkueen valmentaja oli pelin jälkeen mietteliäs.

– Oli tosi huono peli itseltäni. Emmin (Mäkinen) vaihtaminen pois puoliajalta oli selkeä virhe. Lisäksi useat pelipaikkojen muutokset todennäköisesti sekoittivat peliä. Ilmeisesti kuvittelin voittavani pelin kentän laidalta, mikä on vastoin periaatteitani, valmentaja Mika Hakala tilitti.

– En tiedä menikö lintupönttö sekaisin päivällä saamastani auton vuosihuollon laskusta. Eihän se toki silti saa olla niin, että auton remontin vuoksi omasta konehuoneesta öljyt valuu punttiin kesken fudisottelun. Oma esitys oli valtava pettymys.

Valmentajan mukaan ensi sunnuntain vierasottelussa, KTP, penkille on tiedossa muutoksia.

Aloituskokoonpano:

Seppänen

Mahlio – Rousku – Immonen – Tuominen

A Konttinen – Molin – Enkkilä – Mäkinen

Huovinen – Lahtinen

Vaihdot:

41. Noora Salo in, Satu Seppänen out

41. Saana Tuomala in, Inka Molin out

41. Heljä Korhonen in, Emmi Mäkinen out

63. Sonja Korhonen in, Anni Konttinen out

64. Lotta Tolvanen in, Janna Tuominen out