Mustavalkoiset kahdeksanvuosikymmentä peruttu

Jaa tämä juttu!

Kesäteatteriesityksen peruutus

 

Mustavalkoiset kahdeksan vuosikymmentä kesäteatteriesitys la 16.8. klo 15 on jouduttu tuotannollisista syistä peruuttamaan. Ohjaaja Heikki Paavilainen ei pysty yksilöimään peruutuksen syytä, mutta toteaa esityksen toteuttamisen tulleen täysin mahdottomaksi.

 

FC Haka, FC Haka Juniorit ja Haka Gym pahoittelevat syvästi peruutuksesta aiheutuvaa vaivaa ja harmia.

– Palautamme luonnollisesti rahat kaikille lipun ostaneille, kertoo FC Haka Juniorien toiminnanjohtaja Mikko Hatakka. Rahat saa takaisin lippua vastaan FC Hakan toimistolta, Haka Gymin toimistolta tai Sportia Seposta.

 

FC Hakan, FC Haka Juniorien ja Haka Gymin 80 vuotis juhlavuoden tapahtumat jatkuvat la 23.8. FC Hakan Juhlaottelulla, joka alkaa klo 15:30 Tehtaan kentällä FC Haka All Stars – ZOOM -näytösottelulla. Kentällä nähdään mm. Valeri Popovitch, Oleg Ivanov, Lasse Karjalainen, Arvi Lind, Martti Kuusela, Jussi Vatanen ja Petteri Summanen. Ykkösen FC Haka-Viikingit -ottelu alkaa klo 17. Ottelutapahtumassa nähdään myös Haka Gymin tanssi- ja cheerleader -esitykset sekä mm. Valkeakosken Soittokunta.