Syyskierroksen avaus sunnuntaina

Jaa tämä juttu!

FC Haka YJ aloittaa syyskierroksen Etelä-Länsi-liigassa sunnuntaina. Pullerin keinonurmella vastassa on FC Espoo. Ottelu alkaa kello 13:00.

Valkopaidat joutuivat siirtämään viime viikon sunnuntaina pelin kokoonpanovaikeuksien vuoksi. Tilanne ei paljoa ole parantunut.

– Tarvittava määrä 1999-tyttöjä on kokoonpanossa. Lisäksi meillä on kaksi maalivahtia ja neljä vaihtopelaajaa. Siinä olivat hyvät uutiset, valmentaja Mika Hakala aloitti.

– Miinuspuolella on se, että kokoonpanossa on useita pelaajia, jotka eivät ole juurikaan harjoitelleet viimeisen viiden viikon aikana, ainakaan meidän harjoituksissa. Mutta olen aina ollut yksilöllisen valmistautumisen kannalla. Eli minulle käy vallan mainiosti, että esimerkiksi maalintekijä viettää kesän biitsillä ja tulee ratkaisemaan pelit ilmeenkään värähtämättä.

Valmentajan naama vääntelehti haastattelun aikana kuitenkin siihen malliin, että tyytyväinen hän ei selvästikään tilanteeseen ollut.

Sunnuntaina tositoimissa saatetaan nähdä myös yksi uusi pelaaja. Lotta Tolvanen muutti kesällä Hämeenlinnaan, ja liittyi joukkueeseen pari viikkoa sitten.

– Eiköhän Lotta kentällä huomenna nähdä. Rooli on vielä mietinnässä, valmentaja mietti.

– Hänellä on molemmilla jaloilla hyvä potku ja syöttäminen on selvästi yksi hänen vahvuuksista. Noita valtteja kun hän uskaltaa käyttää, niin uskon hänestä olevan paljon iloa joukkueelle.

Kokoonpano:

12 Noora Salo, 30 Satu Seppänen, 2 Emmi Mäkinen, 3 Anni Konttinen, 6 Lotta Tolvanen, 7 Janna Tuominen, 10 Oona Konttinen, 13 Heljä Korhonen, 14 Tuuli Enkkilä, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen, 20 Oona Lahtinen, 21 Inka Molin, 23 Sanna-Kaisa Rousku

Vilma Mahlio
Vilma Mahlio