B-poikien MM-kisaveikkaus ratkesi

Jaa tämä juttu!

Hakan B-poikien perinteinen MM-veikkauskisa laitettiin käyntiin Saksan matkan kynnyksellä. Kysymykset noudattelivat kahden vuoden takaisen EM-kisaveikkauksen linjaa. Alkusarjan otteluluiden oikeasta tuloksesta sai 3 pistettä, ja voittajan arvauksesta yhden pisteen. Lisäksi kysyttiin korttien ja maalien määrää, maalipörssin voittajaa ja hänen maaliensa määrää. Viimeiseksi kysyttiin mitalisteja.

Punaisten korttien määrän (13) tiesivät Waltteri Hopia sekä Juuso Ahola. Lauri Tapiola osui lähimmäksi keltaisten korttien määrässä (179/172). Alex Hård ennusti tarkimmin tehtyjen maalien määrän (173/167). Maalipörssin voittajaa James Rodriquesia ja hänen tulostaan (6 maalia) ei kukaan aavistanut.  Mitalikolmikon veikkauksessa oikein meni vain Saksan kultamitali. Sen tiesi kuusi kilpailijaa.

Ja sitten tuloksiin. Voitto ja Vuoden Jalkapallotietäjän titteli meni selkeästi Etürk Sarginin nimiin. Hän saalisti ainoana yli 50 pistettä. Hopealle ponnisti Akseli Tiensuu ja pronssille Markus Salonen. Palkintona luovutetaan harjoitusten yhteydessä Erkille 30 €:n Sportia-Sepon lahjakortti sekä Akselille ja Makelle lahjakortit Kebab&Pizzeria Papachiin. Onnittelut voittajille!

Pisteet ja lopulliset sijoitukset – The Points and Final Standings:

54 Etürk Sargin
46 Akseli Tiensuu
45 Markus Salonen
43 Jussi Tuominen
42 Waltteri Hopia
41 Adrian Kühnis
38 Antti kekkonen
38 Jyrki Piispanen
37 Robert Mattila
37 Ville Karirinne
37 Matti Jussila
36 Hannu Tiensuu
36 Tomi Nurminen
35 Joni Laurila
35 Juuso Ahola
34 Juuso Ylinen
34 Alex Hård
34 Lauri Tapiola
30 Jesse Rautanen
28 Miko Jamrozinski
28 Eero Niemi
28 Roope Jokela
27 Samuli Mikkola
27 Aku Piispanen
27 Eeli Vilpas