KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: ANTON POPOVITCH

Jaa tämä juttu!

Hakan A-poikien Kesäkuun Kuukauden Subway-pelaaja on Anton ”Tsaarinpoika” Popovitch. Keskialueen luotettava juhta on kauden edetessä parantanut peliään kuin pienisika juoksuaan.

Alkukauden puolustavammassa roolissa viihtynyt Anton on päässyt mieluisemmalle pelipaikalle ylemmäksi keskikenttäpelaajaksi, koska Kim Lingman on tehnyt paluun valkopaitojen puolustavaksi keskikentäksi reilun vuoden Hämeenlinnavisiitin jälkeen.

Kesäkuussa Anton onnistui myös kolmesti maalinteossa lähes viiden vuoden tauon jälkeen. Ensimmäinen näistä tuli Käpylän Palloa vastaan kaukolaukauksella, joka painui alanurkkaan. Toinen oli Antonin taidonnäyte hänen voimakkaista jaloistaan, jossa hän survoi väkisin isoilla pohkeillaan pallon maaliin lähietäisyydeltä. Ja viimeisin näistä syntyi upealla jatkolla sivuvaparista takanurkkaan. Anton myös jakoi kaksi maaliinjohtanutta syöttöä. Honkaa vastaan hän vapautti Jesse Oksasen maalintekoon ja Ilvestä vastaan puolestaan Erkka Helmisen.

Antonin kovalle menolle ei näy hidasteita.