D12 hopealle Wasa Football Cupissa

Jaa tämä juttu!

D12-VaasassaD12 osallistui viikonloppuna kahdella joukkueella aurinkoisessa Vaasassa pelattuun Wasa Football Cupiin. Mustat voittivat suvereenisti alkulohkonsa ja jatkoi lohkoykkösenä jatko-otteluihin. Puolivälierissä mustat voitti Toivalan Urheilijat 3-0 ja eteni sunnuntain välieriin kotijoukkue VPS-j kykyä vastaan. Sunnuntai aamuna pelattiin tiukka välieräottelu ja Hakan pojat menivät 23 min kohdalla 1-0 johtoon Teemu Hytösen puskumaalilla Aapo Skaffarin nappikeskityksestä. 37 minuutilla VPS sai hyvin kyseenalaisen rankkarin ja toi pelin tasoihin. Hakan pojat sisuuntuivat tästä ja viisi minuuttia myöhemmin Teemu syötti Topias Liston karkuun joka latasi pallon VPS maalin ylänurkkaan. Loppu oli kovaa taistelua, mutta Hakan maalivahti Antti Paasi piti maalinsa puhtaana hienoilla torjunnoilla. Näin Haka pääsi turnauksen finaaliin. Finaali pelattiin postimerkin kokoisella kentällä ja tämä oli Hakan pojilla myrkkyä isokokoista Norvalla FF vastaan. Norvallan tahtotila oli tällä kertaa kovempi ja he veivät voiton 1-0 lukemilla. Hieno turnaus mustilta!

Valkoiset pelasivat hyvää peliä koko alkulohkon ja paremmalla viimeistelyllä kaikki pelit olisi ollut voitettavissa. Alkulohkon saaliiksi jäi kuitenkin tällä kertaa vain 1 piste. Jatko-otteluissa maalinteko alkoi sujumaan ja voittoja tulemaan. Saldona turnauksesta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Hieno turnaus siis myös valkoisilta!

Mustien ryhmässä pelasivat Seeti Salonen, Timi Kivikko, Sasha Hiltunen, Jeremias Partanen, Vesa Tuomi, Akseli Korhonen, Tuukka Hietamäki, Teemu Hytönen, Kalle Kohonen, Matias Manninen, Antti Paasi, Aapo Skaffari ja Topias Listo.

Valkoisten ryhmässä pelasivat Lauri Peltoniemi, Otto Tikkala, Eetu Leiri, Jiri Motturi, Tiitus Salonen, Jani Suhonen, Arttu Ronkainen, Vikke Viitanen, Mikko Laakso, Julius Kilpeläinen, Veeti Jokio, Wiljam Valtonen, Nicklas Sutinen ja Miska Hallikas.