KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

Jaa tämä juttu!

räsäkkäHakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo lähes täydellisyyttä. Tämän takia rakastetulla joukkuetoverilla onkin monta lempinimeä, Räsäkkä, Räspänderi, Jauholakki sekä Elias Tolvasta lainaten: ”Hakan A-poikien oma Paolo Maldini”.

Eemi teki kahdeksan kuukauden tauon jälkeen paluun pelikentille, kuntoutettuaan polveaan, taas. Mutta millä tavalla! Suoraan avaukseen tilkitsemään A-poikien alapäätä. Ensimmäinen peli menikin hieman tunnustellessa, joka päättyi tovi ennen loppua pohjekramppiin.

Seuraava peli SJK:n A-poikia vastaan sujuikin sitten samalla tavalla kuin Eemin tanssikin, eli samettisesti. 5-0 voitto ja ”Paolo Maldini” rokotti vastustajaa kahdesti. Ensimmäinen maali olikin Eemin lempipelaajan Emile Heskeyn tavaramerkkiä, jossa kaverin karat laitetaan sisään. Eemi on tuonut myös A-poikein alakerran pelinavaukseen rauhallisuutta.

Eemi ei myöskään turhia reenaa. Hän käy töissä Pirkkalassa ja siinä sivussa potkiskelee palloa kovin tuloksin.

Joukkueen isähahmo isolla I:llä!