D12 varmisti Alueliigapaikkansa ViiPV:n junnupäivän yhteydessä

Jaa tämä juttu!

haka-iirot-kuvaD12 pojat pelasivat Alueliigan kotiottelunsa lauantaina 14.6. poikkeuksellisesti Viialassa Haihunkosken hyväkuntoisella nurmella Viialan Peli-Veikkojen junnupäivän yhteydessä.

Pojat pääsivät pelaamaan hienoon tunnelmaan Viialassa, keskelle ViiPV junnujen kannustusta. ViiPV:n G7 junnut saattoivat pojat kentälle pelaajaesittelyyn isompien pelien malliin, joten puitteet ottelulle oli hienot.

Ensimmäinen erä oli hermostunutta pelaamista ja päättyi muutamien hyvin tilanteiden jälkeen tulokseen 0-0. Toisella jaksolla tuuli tyyntyi, aurinko alkoi paistamaan ja maalihanat aukesivat. Haka meni 1-0 johtoon Teemu Hytösen hienolla puskumaalilla Topias Liston nappikeskityksestä. Heti perään Iirot tasoitti oman pään sählingin jälkeen. Pojat kuitenkin kokosivat itsensä hienosti ja 48 minuutin kohdalla alkoi tapahtua. Minuutissa laitettiin pallo kolme kertaa Iirojen verkkoon. Jeremias Partanen laukoi tarkasti takanurkkaan Hytösen syötöstä 2-1, hetkeä myöhemmin Tuomas Pynnönen jatkoi Seeti Salosen puolen kentän vaparin maaliin yli vastaan tulleen maalivahdin ja heti perään Jeremias Partanen karkasi laidalta maalintekoon Liston syötöstä ja laittoi pallon jälleen varmasti takanurkkaan. Iirot oli päästä vielä mukaan peliin kaventamalla ottelun 4-2:een, mutta valkopaidat saivat rivinsä kasattua ja otettua sarjan kannalta elintärkeät pisteet varmistaen sarjapaikkansa Alueliigassa kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä.

Keskiviikkona jatketaan sarjaa kotipelillä  YIlvestä vastaan, josta voitolla varmistettaisiin paikka syyskierrokselle Etelä-Länsiliigaan. Ottelu alkaa klo 18.40 Saharassa.