Maalivahtivalmennus parantunut

Jaa tämä juttu!

Yksi maistuvimmista porkkanoista motivoituneille pelaajille olisi vetää Suomen sinivalkoinen pelipaita päälle pelipäivänä. Ihan näin koviin saavutuksiin C-tytöissä ei ole päästy. Tai miten sen nyt ottaa…

Ct Sara 01C-tyttöjen maalivahteja keväästä asti valmentanut Sara Inget nimettiin TU18-maaotteluihin Itävaltaa vastaan. Ottelut pelataan 13. ja 15.6. Ebreichsdorfissa ja Steinbrunnissa.

Kuluvan kauden HJS:n kasvatti pelaa Hämeenlinnan Härmän naisten joukkueessa. Ykkösen tilastojen perusteella voi päätellä maalivahdin saaneen mainiota harjoitusta myös peleissä.

C-tyttöjen maalivahdit Noora Salo, Pilvi Pikivirta ja Satu Seppänen pitivät valmennusta hienona asiana. Kolmikon mukaan vinkkien saaminen ja varsinkin niiden kysyminen on helppoa Saran valmennuksessa.

Myös valmennus oli vahvistukseen tyytyväinen.

Mika (Nyrhinen) teki hienoa duunia syksyn ja talven maalivahtien kanssa. Hänen viime aikojen työesteiden vuoksi oli loistava juttu, että saatiin Sara harjoituksiin, valmentaja Mika Hakala näki.

– Sara on rauhallinen ja kärsivällinen, joten ohjeet menevät varmasti perille. Ja kun hän kerran kuuluu TU18-maajoukkueeseen, hänen on täytynyt saada aikanaan hyvää valmennusta. Nyt hän siirtää saamistaan opeista valitsemansa helmet meidän maalivahdeille.

Eikä tässä tapauksessa kyse ole pelkästä tiedon siirtämisestä.

– Koska Sara harjoittelee edelleen maajoukkuemaalivahdin vaatimuksien mukaisesti, hänen näkemykset tulevat myös omista kokemuksista – sekä onnistumisista että virheistä, Hakala väitti.

C-tytöt jäävät odottelemaan Palloliiton raportteja Itävallasta.


Saran kuva: Hämeenlinnan Härmän facebook-sivut

Ct tilanne d PK-35 01